בוקר טוב

דינהלה1

New member
בוקר טוב

אתמול בילינו החצי ואני בסיור בין חנויות לריהוט. זה מדהים לגלות איזה פערי מחירים ,לא תמיד מה שהכי יקר הוא הכי יפה ופרקטי...יש חנויות שמוזילות רהיט מסויים ומכריזות עליו כמבצע אבל מפוצצים ברהיט המשלים כך שבסיכומו של דבר לא מבצע ולא בתיך... נראה לי שהתחלנו להתבייט על כמה דגמים. צריך לראות הרבה כדי להחליט בסוף מה מתאים ומה רוצים. אתמול כיתתנו רגליים כל כך הרבה שבסוף היום הייתי מותשת... אתמול בערב כשהלכתי לקבוצת תמיכה נישקלתי. להפתעתי גיליתי שירדתי קילו ו 100 גרם
כמובן שזו רק ההתחלה וזה לא מורגש עדין אבל זה נותן פוש טוב כדי להמשיך. יש בקבוצה מישהי שירדה קרוב ל20 ק"ג. אני לא משלה את עצמי קל זה לא הולך להיות... הבוקר הבעלול השאיר לי את הרכב כדי להקל עלי. ופיזרתי את שלושת הילדים לקייטנות בגנים לבד. וזה אחרי שרותם עשתה לי סאגה שלמה כי יש לה בגן יום פיג'מות ולא התחשק לה ללבוש את הפיג'מה המיועדת...סיגלתי לעצמי משפט חדש, אני אומרת לה שאני לא קוסמת ושאני לא יכולה להמציא בגד שאין...אני מציעה לה כמה אלטרנטיבות לבחירה. בסוף היא בחרה אבל בדרך הוציאה לי את הנשמה... אחרי פיזור הילדים שיצאתי מהגן האחרון פתאום שמתי לב ששכחתי שאני עם הרכב וכבר הלכתי 3/4 מהדרך הביתה ברגל אז הייתי צריכה לחזור בחזרה

../images/Emo140.gif

יופי.... ככה עשית לעצמך הליכה.... כל הכבוד על הירידה במשקל. בקר נפלא!

איזה בעאסה בשביך

לגבי ריהוט - תבדקי בראשון במרכז לריהוט - תחפשי את חנויות המפעל באיקאה - המחירים שפויים אבל הסחורה היא בהתאם

אתמול אחה"צ חזרתי הביתה

הלכתי לנוח - הייתי מותשת = התעוררתי אחרי שעה וחצי וגילי את נעה ישנה לידי - הבריכה התישה אותה לקחתי את נתנאל לשעור שיחהובערב יצאנו לטייל - אמא שלי נתנה לו 150 ש"ח מתנה ליום ההולדת - ואנחנו מחפשים לו מתנה

ר ע נ נ ה

New member
בהצלחה כפולה דינהלה

גם במציאת ריהוט- הייתי בסרט הזה - בסוף קניתי ספות שעד היום אנחנו סובלים מחוסר הפרקטיות שלהן... וגם בהצלחה בירידה במשקל. גם אני נסחפתי ומחוג המשקל עולה ועולה ואני רק מכסה באמצעות חולצות רחבות ומכנסיים הדוקות אבל המראה והמשקל לא משקרים כשאני בלי בגדים...

דינהלה1

New member
תודה על האיחולים../images/Emo25.gif

אולי את רוצה לנסות את קבוצות התמיכה של החברה שאני הולכת? יש לי כבר נסיון חיובי איתם מהעבר. ירדתי 6 ק"ג אחרי לידת בתי הבכורה לכן חזרתי אליהם.

למעלה