בוקר טוב
אתמול בילינו החצי ואני בסיור בין חנויות לריהוט. זה מדהים לגלות איזה פערי מחירים ,לא תמיד מה שהכי יקר הוא הכי יפה ופרקטי...יש חנויות שמוזילות רהיט מסויים ומכריזות עליו כמבצע אבל מפוצצים ברהיט המשלים כך שבסיכומו של דבר לא מבצע ולא בתיך... נראה לי שהתחלנו להתבייט על כמה דגמים. צריך לראות הרבה כדי להחליט בסוף מה מתאים ומה רוצים. אתמול כיתתנו רגליים כל כך הרבה שבסוף היום הייתי מותשת... אתמול בערב כשהלכתי לקבוצת תמיכה נישקלתי. להפתעתי גיליתי שירדתי קילו ו 100 גרם
כמובן שזו רק ההתחלה וזה לא מורגש עדין אבל זה נותן פוש טוב כדי להמשיך. יש בקבוצה מישהי שירדה קרוב ל20 ק"ג. אני לא משלה את עצמי קל זה לא הולך להיות... הבוקר הבעלול השאיר לי את הרכב כדי להקל עלי. ופיזרתי את שלושת הילדים לקייטנות בגנים לבד. וזה אחרי שרותם עשתה לי סאגה שלמה כי יש לה בגן יום פיג'מות ולא התחשק לה ללבוש את הפיג'מה המיועדת...סיגלתי לעצמי משפט חדש, אני אומרת לה שאני לא קוסמת ושאני לא יכולה להמציא בגד שאין...אני מציעה לה כמה אלטרנטיבות לבחירה. בסוף היא בחרה אבל בדרך הוציאה לי את הנשמה... אחרי פיזור הילדים שיצאתי מהגן האחרון פתאום שמתי לב ששכחתי שאני עם הרכב וכבר הלכתי 3/4 מהדרך הביתה ברגל אז הייתי צריכה לחזור בחזרה
אתמול בילינו החצי ואני בסיור בין חנויות לריהוט. זה מדהים לגלות איזה פערי מחירים ,לא תמיד מה שהכי יקר הוא הכי יפה ופרקטי...יש חנויות שמוזילות רהיט מסויים ומכריזות עליו כמבצע אבל מפוצצים ברהיט המשלים כך שבסיכומו של דבר לא מבצע ולא בתיך... נראה לי שהתחלנו להתבייט על כמה דגמים. צריך לראות הרבה כדי להחליט בסוף מה מתאים ומה רוצים. אתמול כיתתנו רגליים כל כך הרבה שבסוף היום הייתי מותשת... אתמול בערב כשהלכתי לקבוצת תמיכה נישקלתי. להפתעתי גיליתי שירדתי קילו ו 100 גרם