בוקר טוב

• פותח הנושא inb10
  • פורסם בתאריך

inb10

New member
בוקר טוב

שמחה מאוד להצטרף גם לפורום הזה לאחר המסע של פורום אבדן הריון ולאחריו פורום הריון לאחר אובדן... מעדכנת... 20/5/2008 - נולדה ביתי הבכורה שני 18/3/2009 - איבדתי הריון השבוע 18 (הפסקת דופק לא מוסברת...) 24/5/2010 - נולד בני השני - שקד זאת היתה תקופה מאוד קשה התקופה של ההריון ורק עכשיו כשאנחנו סוף סוף אחרי הברית אני מרגישה סוף כל סוף הקלה... רק רציתי להציג את עצמי קצת... המשך יום נעים

עלמהשלי

New member
טוב לראותך גם כאן

מה שלומך? ומה שלום שקד? איך עוברים הימים הראשונים? מה אומרת שני על המתנה שקיבלה ליום הולדתה השני?

inb10

New member
../images/Emo13.gif

שקד בסדר, היום, אחרי שאתמול הוא עבר ברית... הימים הראשונים לא כל כך נוראים, כנראה שהנסיון עוזר, עם שני היה לי הרבה יותר קשה בהתחלה וגם סיימתי את ההריון שלה עם טונות של הורמונים (כנראה) כי פשוט כל דבר גרם לי לבכות (אפילו פרסומות בטלויזיה רגשו אותי...), עכשיו אני הרבה יותר רגועה. שני מראה לי כמה שהיא בוגרת, דואגת ומנשקת ומלטפת, יש לה גם רגעי קנאה ובלי קשר אליו היא בודקת את הגבולות כל הזמן (עוד לפני שהוא נולד), אבל בגדול, היא מדהימה אותי כל יום מחדש בהתמודדות שלה עם העובדה שהיא כבר לא ילדה יחידה.

עדיקים

Active member
ברוכה הבאה ומזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אין ספק שהנסיון עוזר - כתבתי כאן כבר שההורות שלי היום שונה מאוד, אני הרבה יותר רגועה הכל הרבה יותר קל. זה תלוי כמובן גם בתינוק אבל אני בטוחה שזה מתכון שילוב בין השניים. שיהיה המון מזל טוב שוב הורות לשניים זה כבר משפחה וזה הכי כייף שבעולם. ברור שיהיו התקפי קנאה הם באים והולכים גם אצלנו זה ככה כמובן. מומלץ לשתף אותה במה שרק אפשר וברוגע זה יעזור לה לקבל אותו יותר.

למעלה