בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

Queen Of Love

New member
כמעט !!!!

הקדמתי אותך! אופ! ס-ת-ם...
בוקר טוב גם לך!!
מה שלומך

jess ועוד

New member
שלום שלום

תגידו ... אני מקווה שלפחות יש לכם משכורות טובות מה זה להיות בעבודה בשעה כזו??? אני זוכרת שאני לא מגיעה לעבודה לפני 9 בבוקר מה קורה פה ???

Queen Of Love

New member
ראית מה זה../images/Emo4.gif

אין לך מושג איזה מדכא זה לקום ב-6 בבוקר.... איך בא לי ל-
... ג´סוס מה עם הבובונת הקטנטנה שם

בת ה י ם

New member
רק בוקר....

כותרת של עיתון עם המון שחור וכאב שירים מלנכולים משהו ברדיו..... ועולם כמנהגו נוהג מי יתן והבוקר הזה יהיה באמת בוקר טוב

golem

New member
בוקר......

בוקר טוב לכולם...רק שיהי קצת שקט - מה אתם אומרים...מגיע לנו קצת... ג´ס - אל תלחצי את מיומנה...היא יודעת מה היא עושה...תאמיני לי אני מכיר את אמא שלה - אז היא בטוח חכמה ויודעת מה היא עושה
ואגב ג´סוס - לא משלמים טוב ואני עדיין פה מוקדם...

מיקי 35

New member
בוקר טווווובבבב ../images/Emo124.gif

בוקר טוב לכולם... מה שלומכם הבוקר ? אני אחרי ארוחת ערב מפוצצת, ולילה שעבר עם הרבה צרבת. והיום אני פשוט בצוווום !! ומה איתכם ?

Queen Of Love

New member
מיקוש!!

בוקר טוב! מה שלומך? מה אתה סובל מצרבת?...אני יודעת שיש כדורים טובים למה לסבול?

Queen Of Love

New member
אבל..

איזה אתה לוקח, יש כדורים ממש מעולים, אני יכולה לברר לך את שמם, חברה של אמא שלי סובלת מצרבות ולוקחת את הכדורים האלו היא אומרת שזה מחולל פלאים
לברר לך?

golem

New member
מיקי חושבני שטעית...

הצום אמור להיות מחר ולא היום.....

@@

New member
בוקר

בור נפלא מקסימים, אני קצת בדאון, נמאס לי מהמצב הכלכלי המזופת זה, עובדים כמו חמורים כל החודש וגם אז המשכורת מתאדה (מעניין למה נשים,נשים) אבל אני לא אתן לזה להשפיע עליי. יום נפלא

golem

New member
ריקוש...מהר ....

אבל מהר אני רוצה לראות חיוך....
אני גם במצב כלכלי זיפת - אבל מצב כלכלי הוא לא סיבה להעלים את החיוך!!! שאלה יהיו הצרות שלנו...אז מהר חיוך או שאני משתמש בפטיש שלך לטפל בך..

מיקי 35

New member
ריקוש...

מה חסר לך חמודה ? כסף ? כסף זה חלק קטן בחיים... העיקר שיש
ושמחה בלב ויש לך מזה בשפע

@@

New member
מיקמוק ועזרוש

אתם צודקים יקרים, אבל האוטו שלי הוציא אותי מדעתי, יש לי פגישה עם מנהל הבנק, לא פחות ולא יותר נמאס לי להאכיל אותו לוקשים ונראה לי שהיום הוא יפסיק לאכול אותך, אז שיהיה לי בהצלחה

למעלה