בוקר טוב

בוקר טוב

לאן נעלמה הרומנטיקה? יש כאן נשים רומנטיות? עגיל פנינה-את יודעת בדיוק מה הכוונה. הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

rrredshay

New member
עוד אחד....

שבא לעשות פה בלאגן....

לא בלאגן ולא נעליים

רעש וצלצולים עדיין לא עשו אף אחד חרש. יש פה כמה שמתנהגים כמו שלושת הקופים. אני בכלל מחפש רומנטיקה ויש כאלה שיעידו. עד היום הייתי רק הסמוי שלה אבל מהיום בא לי לכתוב.

rrredshay

New member
טוב תשמע,

קודם כל, רעש וצילצולים לא עושים אף אחד חירש רק אם כולם שמים אוזניות... בכלל היו פה כמה דברים לא לעניין בימים האחרונים וחבל. גם הערה על שלושת הקופים לא במקום למרות שביננו, אני לא בטוח שהבנתי למי אתה מתכוון. לגבי הרומנטיקה.. גם על זה יש לי השגות... אבל בהצלחה אח שלי... ובנושאים האלה תשתדל לא להקשיב ל YE...

שרשירית

New member
כבר הגענו להחלטה פה אחד ש...

YE הוא הגבר הרומנטי האולטימטיבי. בענייני רומנטיקה -הוא הכתובת. בהתחלה הפליא אותי הניגוד בין התגובות הדעתניות והנחרצות שלו לבין הרכות הרומטיקה הטבעית שבו.

בהחלט...../images/Emo88.gif

בכל פעם ש-ye נותן עם ה-
, מאות
קטנים מתעופפים להם...
ye - יו"ר מפלגת הרומנטיקנים.

menny1970

New member
קודם כל לפני הכל ברוך הבא ועכשיו ה-

אם "המוי שלה זה ניק אז סבבה תחשף אח אם היית באמת סמוי של משהי תזהר בכל הקשור לצנעת הפרט אל תעשה אאוטינג שלה אם היא לא מוכנה ולגבי הרומנטיקה, נו טוב יש כאן כמה כאלו שמכירים את הסיפור שלי קצת שנתיים בלתת בראש לכל
ואז להתחיל ולחיות כן אח שלי ישאהבה יש רומנטיקה ויש חיים אחרי אך כדי להגיע לשם אתה צריך להכיל את זה כדי לזכות להכיל את זה יש לך עוד דרך ארוכה כנראה ולוותר על המון "זבל" שיש לך כרגע כנראה בחיים כדי ליצור מקום לרומנטיקה אמיתית. רק יכול לאחל לך אהבה אמיתית מני

שרשירית

New member
רומנטיקה, פויה! אני מעדיפה גילויי חיבה.

אני לא אוהבת לקבל פרחים או שוקולדים. עבורי הם מסמנים סוג של התלהבות ראשונית שדועכת מאוד מהר, לפחות כך אצל הרוב וזאת למרות שגרושי נהג להביא כמעט בכל שישי פרחים הביתה. אני גם לא אוהבת נשיקות אינסופיות על הבר או גילויי חיבה מוגזמים בפומבי - בשביל זה יש בית. אני לא אוהבת ללכת במיוחד "לראות שקיעה", אני מעדיפה לשבת עם בירה על החוף לפנות ערב. בפומבי, אני מעדיפה מחוות כגון ליטופים קלים וגיפופי ידיים. שונאת כינויי חיבה בפומבי, זה מביך ותינוקי. מצחיקים אותי הזוגות שדבוקים אחד לשני בכל רגע, לשון בתוך לשון או לחילופין כל הזמן נוגעים אחד בשני ולא מתפנים לתקשר עם אחרים. פעם אמרתי לחבר "תגיד לי, אם תעזוב אותה היא תיפול?" וזאת כי הוא לא הפסיק לחבק את זוגתו במרכז רחבת הריקודים. בחדרי חדרים הכל לגיטימי, כל אחד והמינון שלו. המינון שלי הוא סביר, המינון של בן זוגי הוא סביר מינוס. לפני כמה ימים הוא שלח לי הודעת SMS דביקה על הבוקר, מה שמאוד לא אופייני לו, חשבתי לעצמי - בטח משהו רע קרה.

אייבורי

New member
לדעתי

התבלבלת בין קיטש רומנטי לרומנטיקה ואכן קיטש רומנטי הוא בהחלט מתאים לגיל 16 בקושי

mazoneli

New member
לא מבין מה הבעייה עם גילויי חיבה בפומבי

יש כ"כ הרבה אלימות ואטימות ברחוב, אז אם אפשר לאזן את זה מה הבעייה
, לא מדבר על ידיים מתחת לחולצה וכאלו אבל להתנשק ולהתחבק
גם אם זה באמצע הרחוב
לגמרי, אני באופן אישי מאוד נהנה לראות זוגות מתחבקים ומתנשקים. חוץ מזה שמתי
לאחרונה שאם אני עומד ראשון ברמזור ויש ירוק שאני לא רואה כי אנ יעסוק בדברים אחרים, כמעט תמיד זה שמאחורי לא מצפצף, אלא מציץ באדיקות, סוג של תרפיה בשבילו.

למעלה