בוקר טוב

בוקר טוב

גבר אחד שחשק באשת שכנו לא ידע איך להתקרב אליה. יום אחד חשב על רעיון. הוא בא לאשתו ואמר לה "מה דעתך שנצא לקטוף זעתר בשדה ואולי ניקח איתנו את השכנה כי היא כל הזמן לבד?" האשה הסכימה. יצאו השלושה לשדה ובעודם קוטפים זעתר, אמר הבעל לאשתו "תמשיכי את לקטוף, אני והשכנה נעלה על הגבעה לקושש קצת עצים"? האשה הסכימה. עלו הגבר והשכנה לראש הגבעה ואז פנה אליה ואמר לה "תשכבי איתי תמורת 100 שקלים?" "לא" אמרה השכנה. "ובעד 500 שקלים?" "גם לא" ענתה. "ומה עם 1000 שקלים?" "לא ולא" ענתה השכנה. "טוב, אז 1500 שקלים" "בשום פנים ואופן לא, די עם זה". הגבר התעצבן והלך עם האף באדמה, פתאום פגש אותו איש שעבד בשדה ושאל אותו מדוע הוא נראה כה שבו"ז. הגבר ענה "אתה רואה את הבחורה הזו שם, היא לא הסכימה לשכב איתי גם תמורת 1500 ש"ח". ענה לו איש "למה לך לשלם 1500 ש"ח, יש מישהי למטה שקוטפת זעתר ונותנת ב-50 ש"ח..." יומטוב ואל תשכחו לקושש

עוד אחת...

משפחה ערבית החליטה לשים את הסבא עבדאללה בבית אבות. לבסוף הם שמו אותו בבית אבות אוסטרלי. לאחר מספר שבועות המשפחה באה לבקר את סבא עבדאללה. איך אתה מרגיש כאן שאל הנכד את הסבא ???? מצויין עונה הסבא,כולם פה כה חביבים ומנומסים. אני שמחים מאוד עבורך,כי דאגנו מכך שאתה שונה פה מכולם. או לא,אני אגיד לך איך מתייחסים בכבוד כאן לכולם,אומר עבדאלה בחיוך רחב: נמצא כאן מוסיקאי בן 85 שלא נגע בכינור כבר 20 שנה וכולם קוראים לו המאסטרו 'The Maestro' יש פה שופט בן 95 שלא היה בין כתלי בית המשפט כבר 30 שנה וכולם קוראים לו : כבודו 'Your Honor' יש פה רופא שיניים בן 90 שלא עשה סתימה כבר 25 שנה וכולם קוראים לו 'The Doctor' ואני, אני כבר 35 שנה לא עשיתי סקס וכולם קוראים לי 'The Fucking Arab'

rrredshay

New member
50 שקל??????

חחחחחחח הם פתחו רגליים חינם... העיקר שהם רקדו ערומים עם השחקנים אחרי תיקו בדרבי...
ועל זה כבר שרו אתמול "מכבי שלום, מכבי שלום, איך זה לראות דאבל אדום!!!"

למעלה