בוקר טוב:)))) אני היחיד כאן? יתכן?
י ייִדישיסט New member 15/7/02 #4 גם אני מכוון לתדר וואָס מאַכט איר ייִדן ? הכל בסדר ? פראזניק, תן לי כמה משפטים ברסלבריים שקשורים להתבודדות, אני מתעמק עכשיו בענין הזה.
גם אני מכוון לתדר וואָס מאַכט איר ייִדן ? הכל בסדר ? פראזניק, תן לי כמה משפטים ברסלבריים שקשורים להתבודדות, אני מתעמק עכשיו בענין הזה.
א אתאיסט עם ציציות New member 16/7/02 #5 זה לא יעזור לך!! איך טראכט וועגן דיר יעדן טאג, דערפאר ביסטו קיין מאל נישט אליין !!!
ז זיסער New member 16/7/02 #6 יידישיסט... אם תקפוץ לפורום ברסלב (481, או הקיצור בחתימתי), יש שם במאמרים הרבה מאד על התבודדות. ))
פ פראזניק New member 16/7/02 #7 וכמובן... ההודעה הקודמת נכתבה על ידי ממחשבו של זיסער, ועל כן הטעות, סליחה. כעת, בחתימתי מופיע קיצור לפורום ברסלב בתפוז.
וכמובן... ההודעה הקודמת נכתבה על ידי ממחשבו של זיסער, ועל כן הטעות, סליחה. כעת, בחתימתי מופיע קיצור לפורום ברסלב בתפוז.
א איש הרוח New member 16/7/02 #8 ייִדישיסט../images/Emo13.gif עברתי קצת על הודעות מהארכיון ואני רוצה לבקש ממך רשות להעלות לרשימת המאמרים את העבודה הנפלאה שעשית על מסורת הכליזמר. בהזדמנות זו אני מעלה כאן את הקובץ שוב לפי דעתי כתבת דברים נפלאים מרתקים וגם נכונים
ייִדישיסט../images/Emo13.gif עברתי קצת על הודעות מהארכיון ואני רוצה לבקש ממך רשות להעלות לרשימת המאמרים את העבודה הנפלאה שעשית על מסורת הכליזמר. בהזדמנות זו אני מעלה כאן את הקובץ שוב לפי דעתי כתבת דברים נפלאים מרתקים וגם נכונים
J jack0 New member 17/7/02 #9 כל הכבוד ליידישיסט לא יצא לי לקרוא את העבודה במלואה עד עכשיו, יידישיסט, עשית עבודת מחקר נהדרת, קראתי החכמתי ונהנתי.
כל הכבוד ליידישיסט לא יצא לי לקרוא את העבודה במלואה עד עכשיו, יידישיסט, עשית עבודת מחקר נהדרת, קראתי החכמתי ונהנתי.