בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

לכל אלה שכבר בעבודה ולכל אלה שיושנים עדיין.

jess ועוד

New member
בוקר טוב סידי

מה שלומך ?? אני בסדר עדין פה נראה לי שאני פה עד יום רבעי....

sidi

New member
היי

ג´ס, כן אני רואה שקשה לך לקחת הפסקה מאיתנו. באמת תודה, אנו מעריכים זאת מאוד. חחחחחח לא נורא, זה יבוא דווקא כשלא תחשבי שזה יבוא. רגע יש לי שאלה, אבל איך נדע פה בפורום? עכשיו אני הולך לשתות את הכוס קפה של הבוקר עם עוגה. תיכף אשוב.

jess ועוד

New member
אתם תדעו...

או שאני או שניר נשאיר הודעה אני מחוברת ללפטופ אלחוטי ככה שלא תהיה בעיה ... השאלה אם יהיה לי זמן

לבנת23

New member
בוקר טוב אנשים...

אני רואה שהקבוצה כאן מאוד דינמית מהבוקר! אני הולכת למכללה לתרגול אחרון לפני המבחן בסטטיסטיקה מחר... כשאחזור אקפוץ לבקר שוב ועד אז שיהיה לכולנו בוקר נפלא ויום כתום... לבנת23

בת ה י ם

New member
../images/Emo39.gif יום ירוק לכולנו ../images/Emo39.gif

== בדיחה לבוקר == גבר אחד שואל את חברו: "תגיד, אתה מדבר עם אישתך אחרי הסקס?" החבר משיב לו: "לפעמים, אם יש טלפון לידי." שנמשיך לחייך כל היום !!!

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם שוב ....

כמה טוב להכנס ולראות את הפנים המוכרות והפנים החדשות (לבנת- שיהיה בהצלחה) ושלכולנו יהיה יום טוב

בת ה י ם

New member
נו..........יצאה כבר ?

בוקר טוב לכן נופר בהצלחה * הידעתם כי אוטו זקוק לדלק כדי לזוזזזזזז ?

sidi

New member
תגידי בבקשה

איך את ברגרסיה? חחחחחח סטטיסטיקה, אוי אני באמת מרחם עלייך. בהצלחה במבחן.

לבנת23

New member
סידי

דווקא רגרסיה זה החלק קל... האמת שכל המחן הוא לא כזה ביג דיל! מבחנים לא מטרידים אותי מיוחד! אני מאחלת לכולנו שאלה יהיו הבעיות שלנו חיים! סידי, אם תרצה אני אעזור לך בסטטיסטיקה... גם אתה יכול! ביי בינתיים!

sidi

New member
אני כבר

עברתי את זה וזה היה סיוט מתמשך...............
אבל תודה. שאלו יהיו כל הבעיות באמת.

@@

New member
../images/Emo42.gifבוקר../images/Emo42.gifטוב../images/Emo42.gif

מה שלומכם? ג´ס עוד יומיים וזהו ואת אחרי הכל עם בונבונית חדשה יום נפלא לכולנו

shiraz2

New member
בוקר מצויין../images/Emo4.gif

אני נוסעת עוד שעה לאזכרה של מישהו מאוד יקר לי, אני לא יהיה פה כל היום אז.. שיהיה לכולכם, בוקר מצויין, צהריים טובים, ערב טוב, לילה מקסים וכו´.....
שירז

למעלה