בוקר טוב

בוקר טוב

הבוקר קמתי מוקדם ופני ליום עיון בכפר המכביה של האגודה למניעת הסרטן [ועל הנושא הפעם הוא סרטן השד ומביאה לכם פרח שאני צילמתי במו ידי מזר פרחים שהביאה לי אשה נחמדה שבאה לבקר אותי

בוקר טוב נסיכה ( מלכה ) היקרה

לא שכחתי אותך פשוט ,עבדתי יום ולילה על איזה פרוייקט קטן ,והיום גמרתי ,לאחר חצי שנה אבטלה בינתיים מחפש עוד עבודה כמו 10% מהאוכלוסיה במדינה תרגישי טוב ושיהיה לך סוף שבוע מעולה אני תמיד זמין בטלפון שוורצה חיה

הה יום עיון מעולה

דברו על סרטן השד , אבל דברו מדעית על המחקרים על השימוש בגינום לרפא נשים זו פעם שניה שהולכת ליום עיון כזה , אירוח מעולה והנושא מעניין אותי מאד אני אוהבת לשמוע על המדע ואיך הוא משפר את יכול הרפוי יצאתי עם המלצה עבורי לחפש דרך להגיע לבדיקת הגנים שלי

ZEEV349

New member
אני מומחה לבדיקת החזה

ואצלי לא כואב, אלה להיפך נא לא להדחף יש מקום לכולן כל יום בדיקה אחת!!!

אתי161

New member
חה חה חה........

אתה כל-כך לא מצחיק !!!!!!! תנסה להיות ברמה של הפורום, בבקשה.

ריתי70

New member
זאב349 נא לישמור על כבוד הפורם

בדיחה מאוד לא מוצלחת אפילו מעליבה... חיוך שווה זהב תנו לי אותו עכשיו שבת שלום לכולם

חיכיתי לגובה שלך ../images/Emo151.gif

יודעת שהרמתי לך לנחיתה מקווה שאתה עושה הרבה בדיקות עצמיות והנבדקת נהנת גם כן כי הממוגרפיה דיי כואבת עדיף הבדיקה הידנית אבל היא לא רגישה כמו הממוגרפיה אז עדיף הבדיקה הרדיולוגית ואותך לפינוק

ZEEV349

New member
זאת בחורה כלבבי. צוחקת ומחזירה קונטרות

ולריתי70 אומר מעין הדמעות והרצינות שלי נגמר ויבש כבר נו , אז מה נשאר לעשות?

לא מאמינה בדמעות

תבין זאב אני לא מאמינה בבכי ובדמעות אני מאמינה בעשייה שים לב איך אני כותבת בפורום ותבין שאני בעד שמחת חיים וחיוכים וגם לצחוק כך אני נהגתי שהתמודדתי עם הידיעה שיש לי גוש , למרות שהרגשתי את הקיבה עולה למוח סתם קבלתי גאת השדיים לויה כי מלאו לי 50 בואי לבדיקה , הלכתי בידיעה שאני בסדר בדקתי ידנית כבר מספר שנים כי אני מסוכנת , יש לי עבר מה שנקרא ...... ואני שמחה שחייכתי טוב למצלמה שחשפה את הגוןש הקטן כי זה היה גילוי מוקדם וחושבת שכל אשה צריכה להבדק ידנית וממוגרפיה ברגע שעוברים את גיל 50 זה מה שהעלה אחוז ההחלמה מהמחלה בשד בשנים האחרונות

ריתי70

New member
זאב 349 אתה צודק לצחוק

אני עצמי מאוד אוהבת לצחוק .ובמיוחד בדיחות ,אבל בדיחה חסרה טעם עשויות להצביע. על זילזול הנושא לכן אשלך לך בדיחה ילד מגיע הביתה מהגן ושואל את אבא שלו מה זה מין. האבא נבוך ומסמיק , לוקח את הילד לחדר לנסות להסביר לו. אך לפני שהוא מתחיל הוא שואל את הילד\ למה אתה שואל? עונה לו הילד כי למדנו על ארבעת המינים בגן. חיוך קבוע עם או בלי סיבה טובה מקרין זוהר ואור על הסביבה

חופים05

New member
נסיכה יקרה, מאד חשוב שאת לומדת

ומעמיקה את הידע שלך בנושאי בריאות הנוגעים לבעיות הרפואיות שלך. היוזמה להשתתף ביום עיון היא מעולה. - מניסיון אישי אני יודעת שכשמגיעים לרופאים המטפלים עם ידע רפואי מוקדם, היחס שלהם לגמרי משתנה, והטיפול נעשה הרבה יותר מקיף ויסודי ( בעלי ז"ל עזר בזמנו לעצמו ולחולים האחרים במחלקתו מלימוד עצמי וגילוי שיטות טיפול להקלה בסימפטומים שונים של מחלתו, שהרופא לא ידע עליהם) . לגבי מיפוי גנטי - אני יודעת שניתן לבצע במרפאה בבי"ח איכילוב.המכון הגנטי שלהם הוא ברמה מאד גבוהה. אך אם הולכים באופן פרטי, ללא ביטוח זה עולה המון כסף. שווה לבדוק דרך קופ"ח אפשרות להגיע אליהם. מאחלת לך רק בריאות והמשיכי בהחלטתך להיות מאושרת.

למעלה