בוקר טוב

gils33

New member
בוקר טוב

אנחנו אבות חדשים,שותפים מלאים בד"כ אך בכל זאת כמה שאלות: אתם מכינים עם ילדכם שיעורים? אתם מעורבים בתכנית הלימודים שלהם ובבתי הספר? אתם הולכים לאסיפות הורים? אתם שומעים על חיי החברה של הילדים בביה"ס? אצלי מאז שהילדה האמצעית (7) עלתה לכיתה ב' חזרתי ללימודים,כמו - כן אישתי,כל ערב יושבים ומכינים שיעורי בית יחד איתה,אין לה חשק,אין לה כח,לא בא לה וכל דבר אחר מעניין אותה,לעומת זאת הגדול (10)מגיע הבייתה מכין שעורים תוך עשרים דקות ושלום על ישראל והיא חגיגות,אתמול עד שמונה בערב. איך אצלכם?

Master Stav

New member
מאד מעורב

מכין איתם שיעורי בית מעורב מאד בתכנית הלימודים כחלק מהנהגת הורים פעילה הותלך לאסיפות הורים וחבר בועדי כיתב והבית סיפריים שומע על חיי החברה ואף יוזם אירועים לחזיוק הקשר החוץ בית סיפרי גם הגור בן ה6 וחצי וגם הגורה בת ה8 וחצי שניהם לא משועשעים משיעורי הבית ויש צורך לשבת להם על הראש ובכל זאת אני מוריד מהרשת כול מיני חוברות עבודה בתחום ועושה להם מעניין לראש השנה לדוגמא ולכיפור הורדתי להם מרשת המון תשבצים , יצירות וצביעה , והבאתי לכיתה .....המורות שיכפלו ולילדים היה ....מעניין ( הגורים גם היו מרטוצים שהם הביאו את זה לבית הספר ) לסוכות , אני עושה איתם קישוטים לסוכה תוך כדי הסבר על חשבון למה במנורה סינית יש צורך ב12 חיתוכים ולא 13 ...... ואנגלית שניהם התחילו להפתעתי השנה אנגלית אז אני בענייןש ל תוכניות טלוויזיה באנגלית כמו רינת ויויו ועשיתי להם מנוי על אצבעוני ודובון בשביל קריאה ומשחקים נוספים .....

למעלה