בוקר טוב

ש חף

New member
בוקר טוב

יום שישי הזה נפתח באזכרה לאישה הכי מדהימה שהכרתי בחיים יש אנשים שיש להם חלק משמעותי בעיצוב האישיות שלך ואפילו לא הספקתי לאמר לה תודה על כך, היא חיה בתוכי כל הזמן.
שיהיה סופ"ש רגוע ושקט...

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שחף המקום הטוב ביותר לשים בו את הזכרונות הטובים והחשובים שלנו הוא בלב כי הם תמיד יהיו איתנו. שיהיה לך ולכולם סופ"ש מקסים ואפילו מדהים

miritale

New member
תמיד

בדיעבד נראה שיכולנו להגיד יותר, לעשות יותר או אחרת, אבל בפועל מי שבאמת אהבנו ואהב אותנו ידעו על כך גם בחיים. והם תמיד חיים בתוכנו, דרכנו, הם חלק מהמהות שלנו, ממי שאנחנו, ולהמשיך לחיות טוב ובשמחה ובאהבה זה מה שאנחנו חייבים להם, זו ההמשכיות שלהם,מה שהם השאירו לנו.

טל205

New member
בוקר נפלא

מי שמת לך עוד חי בך... שיהיה לנו יום מלא בשמחה וחיוכים..

בא לבד2

New member
צהריים טובים לכם..

זהו עבר לו השבוע הקשה,והכואב הזה.השבעה כמעט הסתיימה. מחר בערב יושבים קצת.ויום ראשון בבוקר עולים לבית העלמין שוב להפרד. כמה שאני זקוק לחופש מנוחה נטו,לפנק קצת את הגוף שלי שכל כך תפוס,וכואב. ים המלח אני מגיע ביום ראשון חכה לי.. עדיין מתקשה לעכל את מה שקרה.מנסה להדחיק.נמצא עם אנשים כל הזמן. החל מיום ראשון תתחיל ההתמודדות האמיתית שלי עם הכאב,והצער. ואז לנסות לגייס את כל הכוחות האפשריים על מנת להמשיך הלאה לבד. שיהיה לכם אחלה שבת..

miritale

New member
לא חושבת

שאפשר להפרד, לא באמת, לא בלב. אנשים זה טוב, להיות מוקף בעיקר באוהבים, שתגייס המון כוחות שתהיה מוקף באהבה ובאנשים טובים ואהובים. תנצל לטובה את ים המלח... תמסור ד"ש...

miritale

New member
ד"ש

לים המלח,אולי מתישהו שיתאפשר נבוא לבקר אותו גם

ש חף

New member
תמסור ד"ש

לרוסי הקשוח שמעתי שהוא עובד חזק שם ואל תשכח לספר לי איך היה...

בא לבד2

New member
מה יהיה איתי?? אהממ... שאלה טובה..

אני מאמין שבמשך הזמן יהיה טוב. גם אני געגעתי לך.אבל בעצם אמרתי לך את זה מקודם.. וגם אתמול בלילה אמרתי לך..

ש חף

New member
אני בטוחה שיהיה רק טוב

עלק אמרת רק תלונות אני שומעת כבר יומיים ובעיקר "מה את רוצה פרחה?"

בא לבד2

New member
הופה הופה יפה לך בורדו...

יש לך מזל אחד גדול שאני מת עלייך. ומה לעשות את היחידה שהצליחה,ומצליחה לעלות לי חיוך קצת בשבועיים האחרונים. אבל בין התלונות את גם שומעת שאני מת עלייך.וגעגעתי לך מאד.. לקבל ממך מחמאה זו מכה שלא כתובה בתורה..

למעלה