מה העניין עם הגרושות??
פ פלפל חריףף New member 1/8/09 #23 הן זורמות אני לא מדבר על גרושות בנות 40+ אלא על אלו בנות 30-35. לא מחפש אותן אבל מצד שני אני לא בקשר רציני.
הן זורמות אני לא מדבר על גרושות בנות 40+ אלא על אלו בנות 30-35. לא מחפש אותן אבל מצד שני אני לא בקשר רציני.
ש ש חף New member 2/8/09 #24 הבנתי אותך נו בטח אין מחסור באיזור שלך ותפסיק להגיד "זורמות" מה אנחנו נחל??
ב בא לבד2 New member 2/8/09 #28 מה את רוצה אליהו הילד אוהב גרושות.. אם הוא אומר שהן זורמות יותר טוב מרווקות.כנראה שיודע..
פ פלפל חריףף New member 2/8/09 #34 שמעו ילדים לא אמרתי שכל היום וכל הלילה אני עם נשים במיטה. אמרתי שאני אוהב סקס וכמה שיותר
ב בא לבד2 New member 2/8/09 #35 חחח מה זה ילדים הלוואי.. כולם אוהבים סקס וכמה שיותר פלפל. אבל מעניין אותי לגבי התאוריה שלך שגרושות זורמות יותר טוב מרווקות..
חחח מה זה ילדים הלוואי.. כולם אוהבים סקס וכמה שיותר פלפל. אבל מעניין אותי לגבי התאוריה שלך שגרושות זורמות יותר טוב מרווקות..
ב בא לבד2 New member 2/8/09 #38 מאחל לך להיות "כבד" כמוני.. ועובדה שיש תיאוריה.רק שכנראה לא נעים לך להסביר אותה.גם זה בסדר..
פ פלפל חריףף New member 2/8/09 #39 טוב די מסתבר שיש עוד דברים שאתה כן ואני לא. אין שום תיאוריה, לא מתבייש מאף אחד
ב בא לבד2 New member 2/8/09 #40 יש המון דברים שאני כן ואתה לא.. אין קשר.אתה זורק משפט לאוויר ואז מתחבא מאחוריו. יאללה שיהיה..
ב בא לבד2 New member 2/8/09 #44 מי שחושב מה שחושב יכול לקפוץ לי.. ואני להבדיל ממך למשל עומד מאחורי כל מילה שכותב לטוב,ולרע. ואם אמרתי משהו אני אפרט אותו כמו שצריך.ולא אזרוק סתם לאוויר.. האמת גם לי אין כוח לשטויות האלה..
מי שחושב מה שחושב יכול לקפוץ לי.. ואני להבדיל ממך למשל עומד מאחורי כל מילה שכותב לטוב,ולרע. ואם אמרתי משהו אני אפרט אותו כמו שצריך.ולא אזרוק סתם לאוויר.. האמת גם לי אין כוח לשטויות האלה..
ב בא לבד2 New member 2/8/09 #45 גם גם לא צחקת אליהו מותר לך.. ולכל אחד מאיתנו להביע דיעה.ולומר מה שחושבים לטוב,ולרע.