בוקר טוב

בוקר טוב

אני ער מהשעה 4...חברים של השותף שיחקו פוקר וקצת הרעישו אז התעוררתי. מסתברשהדפוקים האלו הגיעו להימורים מוגזמים. היה מישהו שיצא עם הפסד של 1000 ש"ח, אמרתי לשותף שלי שפעם הבאה יקבע להם שעה שמסיימים לשחק. לא נעים לשלוח חבר הביתה עם פחות 1000 ש"ח. יום נעים לכולנו

בא לבד2

New member
בוקר אור..

באמת לא נעים לשלוח חבר הביתה עם 1000 ש"ח פחות. מי שמתעניין הדלקת ברגל עברה.חזרתי לעצמי. והולך תיכף לאסוף את חבר הכי טוב שלי שמתחתן היום ואני הנהג.. שיהיה לכם יום נהדר מלא בחיוכים..

ש חף

New member
בוקר בוקר

פלפל,זה לא נעיין של זמן משחק - בזמן קצר אפשר להפסיד הרבה :) הם צריכים לקבוע סכום מקסימלי,כמו שהרבה עושים כדי לא להגזים... שיהיה יום מקסים!

אני אסביר למה זה קשור לזמן

כל משחק "עולה" 50 ש"ח, זה בעצם טורניר עד שנשאר שחקן אחד וכולם מפסידים את הצ'יפים. זה לא שאפשר לשים בטורניר יותר מ-50 ש"ח..אם זה היה אפשרי אז כן, צריך לקבוע סכום מקסימלי.

טל205

New member
צהריים טובים

אוייש,הפוקר הזה פשט בכל פינה בארץ.. חברי דירה הקודמים שלי היו משחקים כל לילה על כסף וזה היה מפריע לי.. החדשים יודעים שכשמשהו נכנס למיטה יש שקט!! כשאני עייף ולאחרים אין נימוסים אז גם לי נגמרים הנימוסים ...

הפוקר הזה התפשט בצורה מוגזמת

אמרתי לשותף שלי שאני לא מוכן שישארו פה אנשים עד 6 בבוקר.

טל205

New member
אני בקטע הזה

חסר פשרות! אני לא יכל להיזרק מעייפות למיטה בשעה 2 לפנות בוקר ואיזה פוץ בחוץ יפריע לי לישון... אין דבר כזה.

למעלה