בוקר טוב

פשו שי ת

New member
בוקר טוב

מאחלת לכולנו בוקר נפלא וסופשבוע עם הרבה מנוחה למרות שאני נוסעת לשבת חתן ובטוח לא תהיה הרבה מנוחה אבל כייף בטוח יהיה אז יום טוב ואני הולכת להתכונן לנסיעה נ.ב טלי שאלת אם אני מחתנת ? חברה מאד טובה שלי חיתנה ביום שלישי וכולם יצאו מהבית שלי ההורים והאחים וכמובן החתן המיוחד. בעלי(ז'ל) הכיר אותם עוד מהתקופה שההורים היו רווקיםוגם עבד יחד עם האבא ומאז שהתחתנו אנחנו חברים מאד ועכשיו הבן הבכור התחתן(הוא היה בן בית אצלינו והרגשנו כאילו אנחנו מחתנים בן שלנו) היתה המון התרגשות והחתונה היתה מאד יפה. כל החברים מהעבודה באו אלי ודיברנו היה מאד מורגש שחסר מישהו איתם בשולחן (בעלי).זה היה קטע שמאד התאפקתי שלא לבכות ליד כולם.קשה אבל הצלחתי ב'ה. שיהיה יום טוב לכולנו ושיהיו רק שמחות אוהבת חגית

../images/Emo8.gifמחקתי בטעות, המשך לפשושית,

גם את כמוני לא אוהבת לבכות בציבור ? אני גם שונאת לבכות ליד משפחתי ,,אומרים לי תמיד שזה לא טוב ולא בסדר להתאפק אבל אני מסבירה שזו היחשפות לחולשה, שיהיה לך סופשבוע מהנה ומבורך בטוב, ונשתדל עוד לשמוח כמה שאפשר ומה שיותר,

הדמעות שלי

הדמעות משתחררות רק שאני לבד אני מתרגשת מדברים פשוטים והדמעות זורמות במורד הלחי אבל ליד האנשים אני נבוכה עוצאת את הדמעות בעין ובבית הנחל זורם חופשי היו שנים שלא בכיתי היו כאבים והיו מצוקות ובשנים האחרונות בוכה המון כדי להרטיב את העיניים אולי ככה אראה עולם טוב יותר והבורא רואה את הדמעות שלי ושולח את עזרה שצריך התפילה שלי מלווה בדמעות שמדליקה נרות בערב השבת נושאת תפילה אישית לבורא והדמעות זולגות חופשי על הלחי ותודה לבוראי שמגשים לי משאלות הוא שומע את הדמעות שלי היטב הדמעות מביאות מחשבות מהלב ישר לאוזן של בורא העולם הכל יכול

פשו שי ת

New member
היי שוש

אין לי בעיה לבכות בציבור רק בחתונה זה קצת שונה. בייחוד בחתונה שחיכינו לה הרבה מאד,גם בעלי היה מאושר לראות את החתן ביום חופתו אך לא זכה לצערינו... כשאני מרגישה צורך לבכות וזה קרה לי דוקא היום בצהרים כשיצאתי להביא את הנסיך שלי מהמטפלת היה לי לחץ ודחף לבכות אז שיחררתי אפילו שהייתי ברחוב רק הבן הבכור שלי ראה אותי ושאל מה קרה אז הסברתי לו ואחרי זה נרגעתי. זהו אין צורך להסתיר את הדמעות תנו להן מתי שיש צורך זה מאד מקל גם עכשיו כשחושבת על השבת חתן שמתקרבת ואנחנו נוסעים בלעדיו יש לי לחץ קל בחזה אבל כשנגיע לשם בטוח יעבור בעזרת ה' אז שתהיה לכולם שבת שלום ומבורכת אוהבת חגית

המון כוחות פשושית מתוקה

יש לך לב ענק ויכולת נתינה ענקית שהבורא יתן לך נחת בריאות ואושר משלך ובשבילך אוהבת אותך מאד יקירה שלי

למעלה