בוקר טוב!

בוקר טוב!

מתבקשת החזקת אצבעות מאסיבית הבוקר, הגדולה עוברת בדיקה בהרדמה מלאה. מחשבות חיוביות וכאלה יתקבלו בברכה, שלכם, הקישוא (כמו ברחוב סומסום - מי שאוהב אותי, הוא לא יקטוף אותי) .

ברור וברור ומחזיקה כבר מאתמול

שההרדמה תעבור בקלות שהתוצאות של הבדיקה תהיינה תקינות שהכל יסתים עד 1:30 שולחת גם מחשבות חיוביות וגם כאלה יהיה בסדר

happy

New member
מחזיקה מחזיקה מחזיקה

שיעבור כבר ושהתוצאות תהינה הכי טובות שאפשר.

zofo

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

הלוואי לתוצאות הכי טובות שיש!

אפכל

New member
מחזיקה חזק

מנסיוני, זה אנחנו שנלחצים והם לא ממש מבינים מה כל ההתרגשות... בהצלחה.

קיטי08

New member
כל האנרגיות הטובות בדרך אליכן

מזכירה שלפעמים הם מתעוררים מה זה הפוכים ולוקח להם ולנו קצת זמן להבין מה קורה. אז- סבלנות וכמובן הרבה הצלחה

../images/Emo51.gif חזרנו הביתה.

תודה על ההחזקה והמחשבות, אנחנו בבית. היה לה קצת קשה לקום מההרדמה, אבל היא בסדר גמור. לשמחתי נשללה האופציה המפחידה שבעטייה נשחקו אותיות מסוימות במקלדת שלי. וגם, הטיפול יהיה תרופתי ולא ניתוחי אז בכלל אני שמחה עד מאוד. שוב תודה. (לא לתת לי לאכול מהסלט של תמי, אני כבר לא יכולה עם החרדות האלו).

ברבי28

New member
שמחה לשמוע

על כל מה שנשלל, מאחלת שגם השאר יעבור בקלות ... ותפסיקי לאכול סלטים כבר, אני וזברה אמרנו לך כבר מזמן רק פחמימות

נייטי

New member
פיספסתי את ההודעה שלך

בובי, מצטערת שלא ראיתי במהלך היום. הפורום הזה פעיל מידי ואני לא עוקבת. אולי אני אעזוב לפורום שקט יותר. אני שמחה שהכל בסדר, שהכל מאוחריכם, שהוקל לך ושהפתרונות הרבה פחות מפחידים. אוהבת++++++++++++++++ ושוב סליחה.

עדיקים

Active member
וואו רק עכשיו ראיתי ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת אחרי. וגם שזה משהו שטיפול תרופתי יכול לפתור. מקווה מאוד מאוד לפגוש אותך מחר.

שלומית76

New member
אני אכין לך סלט אנטי הריוני אם תרצי

שמחה מאוד שאתם אחרי ושהבשורות מרגיעות.

שלי34

New member
קישוא מתוק

הרשי לי לקרוא לך מתוק ולא עגול יקירתי שמחה לשמוע שאתם אחרי והבדיקה תקינה, איזו הקלה הא? נשיקות.

למעלה