בוקר טוב....

בוקר טוב....

אתם מכירים את ההרגשה הזאת, שאתם מתעוררים בבוקר וכאילו פספסתם משהו... משהו קרה ולא ידעתם מזה... אתם לא רגועים... משהו אי שם לא בסדר... ככה אני התעוררתי הבוקר אבל אל דאגה, אני לא אזרוק את התיק הזה עליכם.. בכל אופן, שיהיה לכם יום טוב ומוצלח ויעברו עליכם רק רגעים יפים... אוהבת הרבה...

ronen1981

New member
צהרים טובים...

הבוקר היה בסידר מלא מוטיבציה הספקתי לסיים לראות שלוש הרצאות בזמן טוב עד שצלצלה אלי ידידה שלי הציעה שנוכל בננדוס ואני הסכמתי מפה לשם שוחחנו ושוחחנו ולויתי אותה הביתה וחזרתי לטכניון והלכו לי איזה 3וחצי שעות ואיתם כל החשק ללמוד..... ניסיתי וכלום לא יכול לא רוצה ולא בא לי........ אז אני פה...........

היי בובע....

האמת היא שאין לי שמץ... זה מן הרגשה מוזרה כזאת... אני עדין לא יודעת לאן להפנות את זה... אני מקווה שהפתרון יגיע בזמן הקרוב.. אולי זה רק משהו שבא ממני... מה שלומך ילדה? וואלה געגעתי אליך....

tankgirl21

New member
וואלה .....

אני לא יודעת אם גם אצלך זה אותו דבר אבל אני בדיכאון טוטאלי מאז יום שישי ואם לא הייתי קובעת עם ענתייי שלי הייתי הולכת לפגוש אותך ואת הילד.

tankgirl21

New member
אני יודעת ...

כתבתי לך למעלה פחות אויותר מה קרה איתי מה שלומי מקווה שאצלך היה יותר טוב.

tankgirl21

New member
לא יודעת.....

סתם בחורבה הגעתי והיה נחמד אפילו לא התלוננתי שהברמנית שאני אוהבת לא הגיעה.... היה ברמן אחר (שניים .... דווקא חמודים) וסתם איזה שומר התחיל לשאול שאלות לא במקום ולא יודעת אם בגלל זה נעלם לו החיוך.... אבל נעלם. ועכשיו יש לכם טנקגירל אחד עצוב.

בגלל שומר לא משמעותי?....

שלחי אותו אלי אני אכה בו כל כך חזק שהוא לא יידע מאיפה זה בא לו... גרררררררררררררררררררר..... סע´מק.... מי הוא בכלל.... (מתעצבנת)

tankgirl21

New member
גם אני אוהב אותך......./images/Emo99.gif

אבל לא צריך להתעצבן אני יצא מזה מתישהוא השאלה מתי?

tankgirl21

New member
כן אבל שטויות ...חפיף../images/Emo6.gif

הנה חיוך ענקי
רק בשביל טלי טל שלי... ו
ענקי. קפצי שניה ל20 פלוס מחפשים אותך שם.

tankgirl21

New member
זו דווקא הייתה תל א2י2ית.....

שתהתה למה אין הודעות:
בוקר טוב
ממך ואנשל....

tankgirl21

New member
טוב .....

מי גוינג.... תודה טלי על הצ´אט קצת שיפר לי את המצברוח אוהבת אותך אני יחזור בערב מקווה לראות אותך.

למעלה