בוקר טוב שיהיה לכולם יום יפה.
Q Queen Of Love New member 30/6/02 #2 קורא מחשבות שכמותך!../images/Emo8.gif מה שלומך סידי? איך עברה השבת? שיהיה לך יום מקסים!!
S sidi New member 30/6/02 #6 כן יש לי את היכולת הזאת לקרוא מחשבות השבת עברה אחלה, מזמן לא היתה שבת כזאת, הייתי בטיול בצפון עם החבר´ה והיה פצצה. יום מקסים גם לך.
כן יש לי את היכולת הזאת לקרוא מחשבות השבת עברה אחלה, מזמן לא היתה שבת כזאת, הייתי בטיול בצפון עם החבר´ה והיה פצצה. יום מקסים גם לך.
Q Queen Of Love New member 30/6/02 #4 נופרי! אני מתה מעייפות! בא לי ל- אצלי הכל טוב, מה איתך?...איך עברה השבת? מקווה שהיום , שאני כבר אצא הביתה!
נופרי! אני מתה מעייפות! בא לי ל- אצלי הכל טוב, מה איתך?...איך עברה השבת? מקווה שהיום , שאני כבר אצא הביתה!
J jess ועוד New member 30/6/02 #5 אהלן איך היה סוף השבוע??? חוץ מחם??.... היה משחק אחלה לא??? תורכיה ניצחו וזה מה שבסדר בכל העינין שיהיה לנו שבוע שכל הבעיות שלו יסתכמו בכדורגל...
אהלן איך היה סוף השבוע??? חוץ מחם??.... היה משחק אחלה לא??? תורכיה ניצחו וזה מה שבסדר בכל העינין שיהיה לנו שבוע שכל הבעיות שלו יסתכמו בכדורגל...
S sidi New member 30/6/02 #8 ג´ס מתעניינת בכדורגל? את המשחק אתמול לא ראיתי אבל היום בשעה 14:30 אנו עושים פה שביתה והולכים לראות את המשחק. סו"ש היה מצויין.
ג´ס מתעניינת בכדורגל? את המשחק אתמול לא ראיתי אבל היום בשעה 14:30 אנו עושים פה שביתה והולכים לראות את המשחק. סו"ש היה מצויין.
J jess ועוד New member 30/6/02 #9 אני אשמע כדורגל מסוג אחר את הבטן שלי מדברת אני בדיוק אהיה במוניטור עוברי... יותר שווה
@ @@ New member 30/6/02 #11 בוקר טוב מקסימים שלי ../images/Emo25.gif אני מקווה שעל כולנו עברה שבת יפה, גם אצלי היה נחמד, לא משהו. יום נפלא
בוקר טוב מקסימים שלי ../images/Emo25.gif אני מקווה שעל כולנו עברה שבת יפה, גם אצלי היה נחמד, לא משהו. יום נפלא
@ @@ New member 30/6/02 #14 ג´ססססססס נשמה שלי מה חדש? הבטן מתפוצצת? אוףףףף, מתי תלדי? בטח שתלדי לא יהיה לך זמן להכנס אלינו הרבה, די מבאס
ג´ססססססס נשמה שלי מה חדש? הבטן מתפוצצת? אוףףףף, מתי תלדי? בטח שתלדי לא יהיה לך זמן להכנס אלינו הרבה, די מבאס