בוקר טוב

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

7han

New member
בוקר טוב

שהיה לכם בוקר טוב ומקסים משהו חמוד שמצאתי אךעושים קליפ לשיר של להקה יפנית מקווה שתהינו אני חושבת שזה השם שלהKAT TUN והינה קישור http://www.youtube.com/watch?v=eeyLPo-ApC0&feature=related זה מחולק לארבע חלקים הקליפ ואך צילמו

asia84

New member
../images/Emo140.gifבוקר ../images/Emo42.gifאור +סופ"ש

בוקר טוב לכולם
אני שמחה שזה כבר יום האחרון של שבוע שלי פה בעבודה כי אני כול השבוע הייתי תקוע בעבודה עד מאוחר שעות נוספות האלה פשוט הרגו אותי ועייפות שהצטברה כבר מזל שכבר סוף שבוע
חנה תודה על הקליפ
אהה מחר יש לנו את דרמה מלך סאן -החתיך שלנו אז יהיה מה לראות בשקט בלי לחץ אז שיהיה לכולם המשך יום מעולה ומקסים וסופ"ש טוב

nurit224

New member
בוקר טוב וסוף שבוע טוב לכולם !

שיהיה לכולנו המשך יום טוב וסוף שבוע מצוין
אני בסוף שבוע הולכת לנוח אחרי היום ואתמול...ועכשיו אחרי שחזרנו מהבית כנסת (קמתי ב 5 בבוקר, אוףףף ! ) בגלל העלייה לתורה שלו, אני צריכה להתחיל להתכונן ללכת למספרה ולעשות את השיער להיום כי לאחי יש בר מצווה בערב...למרות שאתמול הייתי 4 שעות במספרה בשביל לצבוע את השיער לעשות פסים ( אני ניראית כמו ג'אג'ונג מהימים של HUG עם התספורת שלי...חוץ מהפסים הסגולים שיש לי בפוני חחח...)...טוב בקיצור היום הולך להיות יום ארוך אבל שמח וריקודים עד הבוקר ( אני רק חושבת על הנעלי עקב כבר הרגליים כואבות לי )...בקיצור סליחה על החפירה הארוכה שיהיה לכולנו סוף שבוע שמח
היי מי הרשה לה לגעת בוווו ?!?!?!

asia84

New member
נוריתוש' מזל טוב ../images/Emo140.gif

וכמובן תהני היום יאוו בר מצווה יפה מזל טוב לאחיך ותהנו היום
יאוו מתה לראות אותך עם תספורת החדשה דברי איתי אח"כ
שובב מזל טוב

למעלה