בוקר טוב חזרתי בעיות תקשורת. הבנתי שמישהו מפיץ בפורום תמונות ערום שלי... מי השובב?
ה האדמור New member 27/6/02 #1 בוקר טוב חזרתי בעיות תקשורת. הבנתי שמישהו מפיץ בפורום תמונות ערום שלי... מי השובב?
ש שילה1 New member 27/6/02 #2 בוקר....../images/Emo24.gifלך.... בעיות תיקשורת או שמא אחרות? אגב,דפקא..נהנינו מהתמונות שלך....
ה האדמור New member 27/6/02 #3 שילה אהובתי ../images/Emo25.gif ממש בעיות תקשורת. אני מומחה לדפוק כל שבוע מחשב. ואז חייב להמתין לטכנאי שכבר לא רוצה לראות אותי שלומך?????????????????
שילה אהובתי ../images/Emo25.gif ממש בעיות תקשורת. אני מומחה לדפוק כל שבוע מחשב. ואז חייב להמתין לטכנאי שכבר לא רוצה לראות אותי שלומך?????????????????
ש שילה1 New member 27/6/02 #4 כשרואה אתך כאן../images/Emo3.gif ההרגשה משתפרת..מיידית!!!!! אגב..בם כאם המכשיר חולה לפעמים,מעודף טיפול של הדור הצעיר.... יום טוף לך!ולככככולללללללם!!
כשרואה אתך כאן../images/Emo3.gif ההרגשה משתפרת..מיידית!!!!! אגב..בם כאם המכשיר חולה לפעמים,מעודף טיפול של הדור הצעיר.... יום טוף לך!ולככככולללללללם!!
ט טל-יה New member 27/6/02 #7 בוקר טוףףףףףףףףףף אדמור הגעת? המקלדת מקישה?? העכבר של המחשףףףף אכל את הגבינה.... הכל טוב?? ושילונת את????
בוקר טוףףףףףףףףףף אדמור הגעת? המקלדת מקישה?? העכבר של המחשףףףף אכל את הגבינה.... הכל טוב?? ושילונת את????