בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

הוזמנתי לכאן, ולבוא, להתרשם, וגם להישתפך, אז כשלב ראשון רק נכנסת ובוקר טוב לכולכם אומרת, מקווה שהצעד הבא יהיה בקרוב, תלוי עד כמה יהיה/לא יהיה לי טוב. גם הזוגיות שלי חצי שבורה, מנסה לפעמים להפיק ממנה את החצי כוס המלאה, זה עניין לא ממש פשוט, כאשר מרגישים לפעמים שאנחנו לא חיים כזוג, אבל ישנם ימים יותר שלווים ורגועים, ויש ימים שנשבר לגמרי מהנישואים, ואז רוצה פשוט מאד להרים ידיים, ולעזוב אותו, תוך יום יומיים, אבל משהו בי עדיין עוצר, חוסם, עדיין לא הגעתי לשלב של די אומץ. זהו, קצת מילים על עצמי. ועכשיו, אשב , אקרא, אראה פה על מה מדובר, ואוסיף את שלי, כשיהיה לי מה לומר. יום נפלא ומאושר לכולםםם!

בוקר טוב

תרגישי בנוח לקרוא, אפילו להגיב ואם תמצאי את האומץ לגעת ולשתף משלך, תזכי כנראה לתגובות שתוכלי להפיק מהן תועלת. ברוכה הבאה

האלי

New member
השאלה שמנקרת בי

כשאני קורא מה שכתבת. את מדברת על זוגיות חצי שבורה, על חצי הכוס המלאה. נסי לשאול את עצמך אם את לא סוחבת את כל הרע שיש בקשר הזה ביניכם אל תוך הטוב שיכול להיות ביניכם? את מוכנה לתת בו מספיק אמון עד כדי להרגיש טוב בנישואין שלך? בקשר הזה עם האיש שאיתו קשרת את חייך? אם יש חצי כוס מלאה, סימן שהדבר אפשרי. השאלה אם את מוכנה להרשות לעצמך להיות מאושרת בנישואין שלך? בעצם זה נוגע למידת המחוייבות שלך לקשר הזה. האם את מוכנה לומר לעצמך: "אני פה. יהיה מה שיהיה." כי אם את בוחנת את הזוגיות לאור האפשרות לוותר עליה את עושה איזה עוול לדבר. קבלי החלטה לאן את רוצה לכוון את פניך ולכי לאור ההחלטה שקיבלת. העליתי כאן הרבה שאלות לא קלות. אבל תשובות כנות יעזרו לך להרגיש טוב יותר עם עצמך. שלך, האלי.

תשובה שמסוגלת לתת כרגע...

אין חצי כוס מלאה!!!! הכוס שלנו, שלי ושלו, מיום ליום נעשית יותר ריקה. חיי קשורים עם האיש הזה <נכון להיום>, אבל ליבי ונפשי ממש לא איתו. הרבה פעמים חשה בנפש הכואבת שלי, המרגישה עצמה כלואה, בכלא הנישואים הזה, ורוצה לברוח משם, כמה מהר שאני יכולה, אבל רק רוצה....משהו מדביק לי את הרגליים לרצפה , ומונע ממנו לזוז, לצאת, להתרחק, לנסות לחיות חיים אחרים. כנראה שאין בי עדיין את האומץ הזה, לומר לו, זהו, די!!! גם יודעת שיקשה מאד עלי לנסות להתגרש ממנו, כי גם גירושים עושים בשניים, ואין סיכוי שיסכים להתגרש ממני, כל זמן שהילדים קטנים, ואם כן, זה עלול לעלות לי בהמון אנרגיות שליליות. ככה, שבינתיים משלימה עם המצב, מקווה שהרע יהיה במיעוטו, כי היו ימים גם שהרע הזה שלט לו בזוגיות שלנו, ומנסה להינות מהצדדים האחרים של החיים. האלי, לא ממש עניתי עכשיו על שאלותיך, פשוט מאד, כתבתי באופן כללי. בקרוב , אשתדל לשבת, לבחון את השאלות, ולחשוב בצורה יותר רצינית על תשובות. ולסיום, זוכרת, שאמרת לי, שאתה משתתף בצערי. אז העברתי משפט זה על סדר היום ללא התייחסות יתרה, אבל, רציתי לומר לך שאינך יודע, עד כמה לפעמים אני זקוקה להשתתפות שכזאת.

dor50

New member
חצי הכוס המלאה

קראתי את הודעתך הקודמת וגם את הנוכחית ובכלל לא התפלאתי שזו הרגשתך. בכל ההודעה אין מחשבה חיובית אחת, את כל דבר רואה בשלילה אז זה גם מה שיש לך... "הנבואה המגשימה את עצמה". קחי בחשבון שכל עוד לא תשני את מחשבותיך למחשבות חיוביות, כל עוד תראי בכל דבר בכל דבר את השלילה שבו... זו גם תהיה המציאות שלך. תתחילי בראש ובראשונה ל"אהוב את עצמך" (ועל תגידי לעצמך "אני אוהבת את עצמי", כיוון שמדבריך נראה שלא), ואז גם הבטחון העצמי וגם הערכה העצמית ישתפרו ותראי שהחיים יפים, וגם מחיכים אלינו. בהצלחה אגב: שלום לכולם כבר זמן שלא הייתי כאן איש המערות ברכות על ניהול הפורום, אף עם זה לאחר זמן רב... צביקה

יודעת לגעת

מבינה לליבך, רציתי לשאול אותך: "משהו מדביק לי את הרגליים לרצפה" האם זה כוחו של הרגל, והפחד להעיז, או שיש עוד ניצוץ של אהבה? אשר מדביק אותך אליו? ואם מותר לשאול: כיצד נראו פני הדברים בתחילת נישואיכם? והאם שקלתם אי פעם לפנות לייעוץ נישואים? בינתיים קבלי

על הבריחה

יודעת יקרה אמרת שאת רוצה "לברוח משם". אני מעודד אותך לנסות לנסח ולחשוב מעט אחרת. לא לרצות ל"ברוח מ" אלא "להגיע ל". למה תרצי להגיע, אולי אינך יודעת עדיין, אבל נסי לשנות כיוון חשיבה ולחפש ולדעת מה את רוצה, במקום מה את לא רוצה. ביסודו של דבר, אני מפנה אותך אל עצמך, מעודד אותך להתחיל בתהליך של חיפוש עצמי. כאשר תדעי מה את רוצה, אבל באמת, בהרגשה שתטען אותך באנרגיות שלא תוכלי לטעות בהן, תדעי גם בדיוק מה את הולכת לעשות. אל תברחי משום דבר. בראש ובראשונה לא מעצמך. זה דורש אומץ והסרת מחסומים שבנית מילדות. אם תתחילי בכיוון זה, תיווכחי שאת עושה מסע מופלא, מסע אל עצמך. כאשר תגיעי אל עצמך, תגיעי אל מקום שהוא הבסיס היציב והחזק ביותר ממנו תוכלי לצאת אל כל מקום ואל כל אדם ביקום, לא מתוך בריחה אלא מתוך בחירה. (עד היום אני תוהה אם אין משהו מיסטי בדמיון בין שתי המילים)

adam33

New member
ובגדול

בגדול תארת את חיי הנישואין לפעמים בעלייה לפעמים בירידה ובכלל מי אמר שלא נתעצבן מדיי פעם ומי הבטיח לנו שהכל יהא על מי מנוחות החוכמה תמיד צריכה להגיע מצידנו עד כמה אנו יודעים ומבינים היכן אנו ומה מחויבותנו ולכן הרבה כוחות וברוכה הבאה

smd

New member
אנחנו איתך לאורך כל הדרך

היי. בוקרטוב קשה וכואב לקרוא את מה שעובר עלייך,מבינים את התסכול האי מצב אספי כוחות חפשי את הצד השני של המקל,אחזי בו ו...למשוך בשביל זה יש חברים טובים ואנחנו כאן. ביי.. מאלה ש... כבוד הדדי ואמון הדדי...

Kadurit

New member
אכן נגעת....

כל מילה שלך כאילו נכתבה על ידי. יש ימים בהם נראה כאילו שהשמש לעולם לא תזרח. היום יום כזה..... עלי היא לא זרחה הבוקר.

למעלה