בוקר טוב

בוקר טוב

זהו הגשם הגיע אלינו ומבטיחים סערה ושלג בחרמון וכולם אומרים לכו להצביע לפני שהגשם יתחזק והפעם הבחירה קשה מאד ונשאלת השאלה האם לכם היתה פעם דילמה לבחירת הדרך לחיות בה שהרעיון נבע בגלל דילמה אידיאולוגיה

../images/Emo119.gifבוקר טוב

בעיה אידאולוגית לא היתה לי מעולם.תפיסת עולמי די ברורה.שוקל את בחירתי ע"פ הנפשות הפועלות וזה מה רואות עייני; ליבני עומדת בראש מיפלגה שנולדה בחטא נציגיה מהמושחתים שבין הניבחרים. ברק אליטיסט מיתנשא שמיתייעץ רק עם אהוד ולא סופר אף אחד ביבי קפיטליסט טהור דם שימכור מקפיא עמוק לאסקימואי שגר באיגלו,זוכר לו שלקח ממני ונתן לבעלי היאכטות כדי שיקנו מטוס מנהלים. אכן דילמה,שניים שכשלו בעבר ושלישית טירונית בצמרת שמשב קר מליברמן יקפיא את תחתוניה ונשיפה חמה מש"ס תלביש אותה בשביס. יום בחירות נאה לכם,אני יוצא לעבוד,כך שאתלבט עד הסוף אורי

זהו יום הבוחר ...../images/Emo104.gif

מעולם לא היתה לי התלבטות , אני בוחרת במפלגה שזכיות אדם ושוויון זכויות הם נר לרגליה לצד אידאלוגיה שפויה ולא קיצונית ... מקווה שהעם ישכיל לתת את קולו בצורה שפויה למען המשך הדמוקרטיה ... קוראת לכל אחד ואחת לצאת ולהצביע כל קול משפיע טלי

../images/Emo119.gifהשכילי אותי,מי הניבחרים?

אידאולוגיה שפויה יכולה להיות רק זו שאת מאמינה בה,אם אני חושב אחרת אז עבורי יש אידאולוגיה שפויה שונה משלך.

משחר נעורי אני חברה באותה מפלגה

ובמרץ נסעתי להצביע עבור המפלגה שלי היא מרצ...

Utopia86

New member
יום עצוב

לג'ומס היקר, שנראה לי אחת הדמויות היותר חיוביות בכל מסע הבחירות הזה, לא מגיע לו.

../images/Emo119.gifעולה ויורד אני בסולם הפוליטי,

איני מצליח להבחין מי בתחתית ומי בראש.כדי להימנע מסכנת נפילה מהראש או שקיעה במיי אפסיים נישאר אני במרכז הבטוח.

מתלבטת בין ציפי למרץ.....

רוצה את מרץ בממשלה, אך מפחדת שאם ציפי לא תקבל מספיק קולות, ביבי יעלה
. הפעם בני הבכור בוחר בפעם הראשונה, וההתרגשות גדולה (כמובן שכיאה ל"אמא פולניה" האירוע יונצח)

זה חמוד

תמיד שיש 2 קל לבחור ,שיש 3 זה בלגן גדול , מה גם שההבדל בניהם לא גדול ונראה שהבלגן ימשך עוד קצת עד שתתבהר התמונה, ותקום ממשלה חדשה

אכן...עכשיו נותר לנו לראות אם תהיה לנו ממשלה

או "שקשוקה".... הלוואי שציפי ליבני תצליח להקים ממשלה ותתן למרץ לבלוט למרות 3 המנדטים המסכנים שקיבלו...

לדעתי ,עלינו להתחיל להתכונן לבחירות הבאות !!!

במקום ליבני ,היתי נותנת לביביהו להקים ממשלה ימנית ..וליפול תוך חודשים אחדים לצערי, גוש הימין התחזק והקצין ימינה, אני מניחה שזה בעיקר בשל הקרבה הרבה של המלחמה בעזה לזמן הבחירות, העם נמצא עדין בתוך הלאומיות, הקאסמים והגארדים שנפלו כאן השפיעו על הרגשות, והרוח הלוחמנית של החמאס, דחקה את האנשים ימינה כבמגננה..... ובכל מקרה צריך להתכונן לבחירות הבאות ...

מצידי אני כבר מוכנה../images/Emo70.gif

ממשלה ימנית ממש מפחידה, אפילו אובמה רמז לפני יומיים שיעדיף לעבוד עם ציפי מאשר עם ביבי (ושרה
) אני מתפלאה על הזיכרון החלש שיש לאנשים, ששוב הצביעו עבורו, איך בסיבוב הקודם הוא פגע בכל השכבות החלשות וכל השקרים והתיחמונים.... צריך להאמין שיהייה טוב

למעלה