בוקר טוב

אתי77

New member
בוקר טוב!

התברר לי היום, שהדיאטת דלת פחמימות שלי היתה מלאה בפחמימות... בגמבה, בגזר, בבננה...כל אלו מפוצצים פחמימות... אז התחלתי לחפש דיאטה מקצועית ומצאתי את הSouth Beachמישהי מכירה?

קרמבו 112

New member
../images/Emo12.gif בננה, גזר, גמבה הם פחמימות? אני בשוק

זאת אומרת שאם אני אוכלת בבוקר כל יום
אני חושבת לתומי שזה פרי וזה בעצם פחמימה? ומיץ גזר שאני שותה זה גם פחמימה? את בטוחה במה שאמרת פה עכשיו? חבל שארין לנו תזונאית בפורום לעשות לנו קצת סדר בבלאגן

jesie12

New member
זה נכון

בתחילת התהליך שלי נמנעתי מירקות לא ירוקים לא נגעתי בגזר עגבניה ובצל

אתי77

New member
למה לא ירוקים?

גם בחסה יש פחמימות... אבל כרובית ושומר מותר... בקיצור, כל מה שאהמנתי עד עכשיו היה מוטעה...אני הולכת ללמוד את הנושא מחדש...

אתי77

New member
גם ביוגורט 0% יש פחמימות!!!

מפצים על חוסר שומן בתוספת פחמימות!!! בקיצור, חיפשתי דיאטה דלת פחמימות בגוגל, יש כאלו מקצועיות, והיו לי המון הפתעות... עדיף כוס אורז מלא על צלחת ירקות של גזר, סלק וגמבה... ואני חייתי על הירקות האלו 3 שבועות ולא הבנתי למה אני לא מרזה... התחלתי ללמוד את הנושא...אם יהיו לי תגליות חדשות, אני אעדכן...

יעל י

New member
בננה היא פצצת פחמימות.ואני...

הגלל זה החלטתי על מיעוט פחמימות ולא לגמרי לא. נראה לי כאילו כמעט בכל דבר יש פחמימות

jesie12

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

שברתי שיא אישי התעוררתי ב12:00 טוב נו זה אחרי שהתעוררתי ב6:00 עם השעון של ה
שלחתי אותו לעבודה ונרדמתי שוב היה לי יום מתיש וגדוש אתמול, נפגשתי עם אחותי היקרה לי ובילינו יום שלם יחד, יום שכלל שופינג ומתנות אחת לשניה
ו...היא פתאום נעצרה ליד דוכן תכשיטים והכריזה "בואי נחורר עוד חור באוזן, אני מזמינה" רק שאצלה זה החור השלישי ואצלי החור החמישי
אבל מי אני שתמרה את פי האחות הקטנה היפה והאהובה והיחידה שלי? אז מאתמול יש לי 5 חורים בתנוכי האוזניים 3 בימין ו 2 בשמאל
ובנושא שלשמו נפתח הפורום ,אני יכולה לספר ששתינו אכלנו לצהריים סלט טונה + ביצה קשה עם מלא ויניגרט - היה אחלה. חזרנו עייפות ומרוצות
בערב, יצאנו אני והאיש לטייל בהרצליה, חזרתי בלי רגליים , כל הטיולים האלה נחשבים פעילות גופנית?
שיהיה לכולנו יום מקסים

למעלה