בוא נעשה קצת סדר ../images/Emo6.gif
אין לי מושג היכן אתה עכשיו אבל בבוקר כשדיברתי עם ידידה שלי זה קרה מעכשיו לעכשיו וב- 12:00 כבר הייתי בפאתי עכו ודווקא כן חשבתי עליך אבל היה ברור לי שאתה בצימר במושב ארבל. ועכשיו לחוויה של סעיד: ראשית מזל הוא חלק מאד חשוב בחיים לא תור ולא נעליים,כנראה בגלל המצב בדרום כשהגענו בפנים היה מלא אבל נכנסנו פנימה ותוך דקה היה לנו מקום. מאחר ולא היה לי מושג מה להזמין ידידה שלי הזמינה לשננו את החומוס הרגיל עם שמן זית. המרקם שלו מאד מצא חן בעיניי לא היה בו מלח אבל זה זניח לטעמי (כי יכולתי להוסיף) הפיתות היו מאד טעימות והדבר הכי מעניין שקרה לי שם זה שככול שעבר הזמן (אחרי שהתחלתי לאכול)ככה נהייתי עוד יותר רעב. השירות היה מהיר. אני אוהב מסעדות פשוטות בלי תפריט של 1000 מנות ומליון אופציות ואלף סוגי סלטים. סיימנו שם והלכנו לעשות טיול בשוק אכלנו כנפה ויצא לי לראות את החומוסייה שאכלתי שם בשנת 90 חיצונית היא גם צבועה בירוק והיא בחלק החיצוני של השוק (נדמה לי שהשם הוא איברהים אבל לא בטוח) דרך אגב תוך כדי טיול בשוק כבר הבנתי על איזה תור מדברים אצל סעיד
כבר היה תור שהשתרך מחוץ למסעדה. 14:30 כבר הייתי בגולן עייף אך מרוצה, וכמו שזה נראה כרגע זאת לא תהיה הפעם האחרונה שלי אצלו ולא נשכח אותך פעם הבאה