בוקר טוב

בוקר טוב

הנכם מוזמנים לחדר משחקים הגיע הזמן שהוא יפעל קצת....מקווה לראותכם שם=] בכבוד יום טוב אוהבת רוני רומן תבוא לשם !!!

רומן14

New member
מההההה

לא הבנתי למה את רוצה שניכנס לחדר המשחקים צריך לפתוח חדר חדש חדר הקללות שאפשר לקלל שמה כמה שרווצים בלי שיחסמו אותך ואפשר לפרסם לינקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש חדר החזירים

לך לשם שם מותר לאכול חזיר בלי שיעיפו אותך מפה............... ללללללללללללללללללל

שלומעעעעעעעעעעעע

בוקר טוב יא שאפה שיהיה לכם יום זהב אני עובדת בערב היום סעמו.. אין צדק בעולם הזה:S עוד יום בעיר הזות...

בטטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בטטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לללללללללללללללל תני גז

אם זכור לי נכון... בתאריך ה 12.11.08

צריך להיות לאדון אפללו מומולדת! א ז !!! מ ז ל - ט ו בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אדון ב נ י - י ה ו ד ה היקר!!!! עד 122!! שנההההההה שכל משאלותייך יתגשמו!!!!! או-שר! (אושר) ועושררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בריאותתתתתתתתתתתתתתת אהבהההההההההההההההההההה חיוכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והמון נשיקותתתתתתתת מאחותך!!!! הקטנה%#@$%%#4 :)

אינדיאנית קטנה של פוניש....

קודם כל תודה רבה חיימשלי בקרוב אצלך (חתונה עם מר ג'חנון) ושנית כל הקדמת ב4 ימים :) אבל לא נורא העיקר הכוונה.... ולכל מי שמתכנן להגיד לי מזל טוב א זה ב 16/11 תודה מצוות העובדים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אף - לה - ולו

אני אתן אגרוף לאף!? שלה ושלו!?!? כייייייייייייייייייייייייייייייייייין כככככככככככככככככככככככככייייייייייייייייייייייייייייייייייייייין כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייין!!!!!!!!! נזרק/ת ע"י לילו השטנית השומרת עקב הצפה!

רומן14

New member
לשלומי

מזל טובבבבב לי יום יום הולדת קודם יום מימך ב15/11 בנובמברררר אז תגידו לי גם יום הולדת שמעתם

למעלה