בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר של יום חמישי ראש השנה מאחורינו וכבר מכינים שבת הרגשות עדיין סוערים, הזכרון ממפגשים המשפחתיים עדיין טריים וצריך להתכונן לשבת הקרבה אלינו מחר והשנה החגים מתרחשים באמצתע השבוע ויש חג שבת ברצף אני יודעת שאין מה לטרוח כי נותר מזון מהחג וזה כל כך מבלבל שזה ככה שיהיה לכולנו יום נהדר

לילה טוב חברים ../images/Emo189.gif

ואכן החגים האלה בציפיפות הזו גורמים להמון מתחים .. מצד אחד כייף לפגוש את המשפחה המורחבת ומצד שני ישנו הקושי שבמשפחתיות הזו יש חוסר ענק אצלינו . אז כיצד עבר עליכם החג?

לבנדר3

New member
שבת שלום לכם ולך הים הרגוע

בקשר לחג שמחתי שילדי הבוגרים הם שמשכו אותי לכוון השפיות להתארח ואפלו חתני רגש אותי בהתנהלותו הרגשית אבל הנגיעות האישיות על כל צעד בחוסר שלו די הכאבו כאשר קבלת הפנים של הנכדה בת שנה ותשעה חודשים היתה צו"פר אמיתי וכמובן בחברת אנשים שומרים את התחושות לעצמנו ומשתדלים לשמור על הנורמה השגרתית שבעצם זו נחלת הכלל ובאיזה שהוא מקום גם מקל על המצב שבת שלום

שלום לכולם שנה טובה שבת שלום

אז אצלי יום שלישי מהבוקר הרגשתי את חסרונו זה היה בבוקרו של ערב חג וכל היום המשיך ככה בבכי עצבות מועקה וכדומה לכל הרגשות שחשים כשמישהו אהוב איננו. בביתה קברות היה ממש קשה פשוט חיבקתי אותו את האבן ולא האמנתי שאני עושה את זה המקום הזה תמיד עושה לי כאבי בטן מפחד!!!! לקראת ערב כשנסעתי למארחים שלי שהם ב עצם המשפחה שלו היה ממש קשה לא לשמוע ולא לראות אותו !!!! ההורים שלו בכו בכי חרישי ואחותו גם ולקח לנו כמה דקות להתעשת ולחזור לעצמינו והמשכנו וסחבנו עד הלילה בקושי אבל זה עבר !!! הילדים דווקא היו די חזקים ולא הראו משהו שונה הם התנהלו כרגיל כל הכבוד להם !!!! עכשיו יום כיפור בפתח וזה יהיה לי קשה שבעתיים כי היינו ליהיות ביחד כל היום אחרי שהוא חזר מביהכנסת עד גמר הצום וגם לילה קודם עם השקט הזה של יום כיףפור גם השקט הזה בתוך הבית בלעדיו !!!מקווה שיעבור מהר בלי תקלות מיותרות!!!! אבל בכל אופן עומד להיות קשה מאוד !~!! אז מכאן אני שולחת לכם חיבוק ענק גמר חתימה טובה ושנה טובה שתבוא עלינו יותר טובה מקודמתה עם בשורות טובות אמן אמן!!! ממני השחורדינית

שבת שלום

השקט של יום הכיפור אכן קשה להתמודד איתו שאת לבד , אבל יקירתי הילדים לצידך , דברי איתם אולי זה יעזור , יש שכנות שכנים שיושבים ברחוב ככה אצלנו נוהגים למרות שלאחרונה כמעט ולא מכירה את ההולכים ברחוב, רוב האוכלוסיה בשכונה השתנתה אני הולכת לבית הכנסת וזה ממלא את יומי ,אך מודה שהשקט הזה הכי קשה לי להתמודד איתו זה היום היחיד בשנה שבו אני מחפשת חברה שלא להיות בשקט , ואז אני בורחת לשינה

למעלה