בוקר טוב

אור היקרה

החגים בקרב המשפחה המורחבת זה התענוג ואני בטוחה שהמשפחה הקרובה תעטוף אותך בהמון אהבה אל תותרי על המשפחה יחד תחזקו זה את זה , זה נותן כח להיות יחד אצלי שני ההורים אנים ומאחר ולא בניתי משלי אז אצטרך להחליט אם אני נשארת לבד כמו בשנים האחרונות , ערב חג הינו מביאים את אמי ז"ל מבית האבות , וכל החג הייתי לבד בשנה האחרונה לחייה הייתי ליידה בבית החולים ושנה שעברה נסעתי לאחי ולמשפחתו, השנה אולי אפתח את הבית לבודדים כמוני אכין את הברכות ואת השאר המאכלים כי אני מקפידה על הכשרות אצלי עדיין לא החלטתי מה אני עושה

../images/Emo24.gif

מנסיון הבריחה לא עוזרת אשה יקרה כי במלון תרגישי עוד יותר לבד אלא אם כן תמצאי חברה שתחלוק עמך חדר ושולחן כי סביבך בבית המלון תראי משפחות תמצאי קבוצה של פופ או אלמנות /אלמנים זה עדיף

החגים נושא קשה לדבר עליו

ובכן אצלי זה החג השני בלעדיו הראשון היה חג שבועות וזה היה די טרי אחרי מותו. אבל החודש הקרב אלינו בצעדי ענק זה יהיה די קשה במיוחד יום כיפור כשכל היום היינו יחד אחד עם השני ודיברנו בלי סוף על כל מיני ענינים ועכשיו זה לא יהיה אותו דבר אם יכולתי להעלם עד שכל החגים יעלמו ואז לחזור פשוט לדלג על החודש של החגים כי אין לזה משמעות כמו שכשבעלי היה איתנו אנחנו משפחה מאוד מצומצמת השאיר זוג הורים ואחות אחת ואותנו 10 נפשות אבודות וריקות מתוכן פשוט היה מנהל את מהלך העניינים לגבי הכל אוכל סידור השולחן מתנות ברכות וכו' . אבל בכל זאת עם כל הקושי ואני מאמינה שיהיה כזה אנו ננסה לעשות כמיטב יכולתינו ונשב מסביב לשולחן ונראה את חסרונו וגם נרגיש וגם החודש הזה יעבור ויחלוף ונצטרך להתמודד עם דברים וקשיים אחרים בלעדיו.!!!! ממני השחורדינית

בוקר טוב

יום שלישי יום של פעמים עי טוב והוא שהתברך בעשייה כפולה ביצירת העולם והיום רוצה להעלות שאלה חשובה איך אתם מתמודדים עם החגים הקרובים מבלים עם המשפחה או בורחים מתחושת היחד ?

המשפחתולוגיה ביהדות

והחגים היהודיים מתאפיינים באופי המשפחתי שלהם וזה מעלה את הגעגוע להולכים שהיו חלק מהמשפחה ובמשפחות הקטנות החסר מורגש יותר , מאחלת לך שתמצאי את הדרך להביא את אוירת החג הבית למרות האובדן ובטוחה שעם השנים והשגרה היום יומית זה יקבל אופי של חיים עם לפחות עין אחת צוחקת וחיוך שקט

אני והגוקים

הנה אספר סיפור "גנוב" מחיי בפסח עזרו לי וניקינו מאחרי המקרר , עזר לי אחד מחברי הילדות שלנו ולא היתה לו סבלנות לחכות שנרסס מאחורי ארון המטבח נגד ג'וקים מעופפים ולצערי מאחרי ארון המטבח עשו להם בית הגוקים המעופפים הללו מאחר וזריקת הזבל לא מתרחשת כל יום ,רק שמגיע ה"תורן זבל" שמוריד את שקית הזבל לפח הגדול בחוץ , גדלה החבורה והתרבתה מאד ניסיתי לרסס עם K300 את החבורה שהתכנסה סביב שקית הזבל ויש לי בעיות נשימה קשות הריסוס פגע בי יותר מהם, הם ברחו אל מאחורי הארון העץ , הם גדולים כבר באורך 6 ס"מ , ופעם שהיה לי אורח נבהל מאורכו של ג'וק אבל לצורך הריסוס אני צריכה להתפנות מהבית לכמה שעות או אפילו יום לצערי לא מצאתי מקום בו אני אתנחל למשך יממה עד שהריסוס יפוג אז אני חיה בשלום עם הגוקים , בלילה אני מסתתרת בחדרי , והם מתחבאים מאחורי ארון המטבח מחכה ליום שאני אלך להתארח , והם יקבלו את ה"מנה" שלהם ותמיד שנכנסת למטבח בלילה , קודם כל מדליקה אור, שיתחבאו ולא יעופפו עלי , ככה האור מבריח אותם למקום מחבוא

ZEEV349

New member
אם את מעונינת

אני אבוא לישון איתך ובתמורה אהרוג ג'וק אחד כל יום

נסכתי היקרה

את תמיד מוזמנת להתארך אצלי כידוע לך יקרתי . ואמנם אני על המקקים התגברתי ...פשוט אין ... אבל ..פה במושב לעטים יש לנו .............. עכברים ...מגעיל עכברים מבאים נחש שלור ....פחד.. נחש שחור מושך בעיקבותיו את נחש הצפע ..... סכנה אז כל הזמן בודקים ומחפשים סמנים שלא יגיעו העכברים !! ואת החתול מחזקים רעב מאד ...כך הוא צד עכברים
גם לזה יש פתרון ...

המדביר הטבעי

שיש חתול בבית אז גם את הג'וקים הוא הורג תמיד הקפדתי לרסס אז לא היו לי חוויות כאילו ואני מתחלחלת מעכבריעם וגם מנחשים טלי את גבורה בעיניי והשנה הצפע מסוכנים כי חסרים מכרסמים בשדות והנחשים באים לבתים

../images/Emo119.gifחכמה ודעת מונעות חששות מסרות טעם

צד עכברים למען השעשוע ולא למאכל
צד גם נחשים למען הספורט והגאווה נחשים אכן מגיעים לחפש עכברים אבל כל הקודם זוכה אם ראית נחש שחור(חנק לא פתן)היי רגועה נחשים שומרים על טריטוריה מפני נחשים אחרים וצפע לא יכנס לשטח של שחור. והג'וקים אינם מזיקים לנו(גם שרהל'ה נתניהו טיפחה מישפחת ג'וקים תחת הכיור)רצוי לישמור על יחסים טובים איתם יבוא יום והם שוב ישלטו בכד"הא הדינוזאורים חירבנו עליהם וכולנו יודעים מה היה סופם של הדינוזאורים. נ.ב ה
שלי יוצא לעבודות חוץ תמורת שק קטלי יש לו ניסיון עשיר בצייד עכברים וגרוש יונים מעלית הגג,גם נחשים יש בזומה שלו אך אותם הוא צד רק ב
(לא לוקח סיכונים)

טוליפקה

New member
אני זקוקה נואשות לסלק יונים

אפשר לשכור את שרותי הנ"ל????? אני משאירה כבר רק חריץ פתוח לאוורור בחדר שלי ואני לא מפסיקה לקבל נוצות במתנה. שלא לדבר על כמה דיברתי אתם, ניסיתי יפה, והם בשלהם. הומים מעל חלוני, ומצדדיו, דבר לא מזיז להם.

למעלה