בוקר טוב

כרמליות

New member
בוקר טוב

בחיים שאינם סרט קולנוע או טורניר כדורסל, היצמדות למטרה בכל מחיר היא לא תמיד עניין ראוי להערצה במידה מסויימת זה קל יותר מכל אופציה אחרת. זה אומר שבחייך נדרשת רק פעם אחת לקבל החלטה: בפעם בה החלטת מהו הדבר שאותו תשיג בכל מחיר. כי ככה אנחנו רוצים. שיהיה לכם יום טוב עבודה נעימה חוויות טובות ושבת שלום. כי ככה אני רוצה אורנה דץ מילים: אורנה דץ ודותן הלברייך לחן: אוני הניס ארזתי לי תיק עם חולצה ומגבת אמרתי שלום לכולם קניתי כרטיס ויצאתי לדרך נסעתי לראות קצת עולם. תפסתי גלים והייתי אחרת טעמתי מפה ומשם ראיתי צבעים וגירשתי שדים מביאה מתנות לכולם. כי ככה אני רוצה אז ככה אני עושה ככה זה יהיה מעכשיו. כמה אני צמאה יותר אני שותה וכל השאר קורה מאליו. שמחתי לשמוח, מצאתי מנוח נשמתי עמוק את הים פקחתי עיניים, פרשתי כנפיים להשלים זה כאילו מושלם ראיתי אותי והייתי אחרת עשיתי שלום עם הזמן רוצה לגלות את הטוב בעולם אז מה עם נולדתי כאן.... כי ככה אני רוצה

כרמליות

New member
../images/Emo13.gifבוקר של שבת מקסימה

יום חדש בפתח יום מדהים מחשבות חדשות אהבות חדשות הכל הכל חדש דרך חדשה אדיס וואי אדיס וואי על הבמה יוצאים לדרך חדשה אז בואו נשנה נצליח גם עם כולם בואו ונגשים את החלום המושלם עם קצת תקווה ומעט אמונה הכול ילך לנו כשורה בואו נמתיק עולם מר נשלים עם המוזר ניקח אהבה חמה ונחמם עולם קר לאט לאט תצטרף אחד ונהיה ביחד כי כול מסע ארוך חייב להתחיל בצעד את דרכו של מרטין לוטר כן נבין ונפנים כמו ינג ויינג את השני נשלים אף פעם לא אבין שנאת חינם כאילו איך אפשר לשנוא מישו ככה סתם .......... זה זה מש שאני יודע/ת

כרמליות

New member
בוקר טוב לכם

זה הזמן לקום לעוד יום חדש להגיע להחלטות ליצור רעיונות להגשים את החלומות ביום חדש הכל מהתחלה מה שהיה אתמול היה היום זה היום והוא לא אתמול אז קדימה עוד צעד קטן שזה צעד גדול. יום טוב לכם חברים שבוע קסום מלא חוויות טובות אנרגיות מחשבות חיוביות איזה יום יפה השלושרים מילים: חיים חפר לחן: עממי אח איזה יום יפה בוא נפקח את העיניים איך השמש בשמיים והים הוא משגע ולפרדסים יש ריח וטוב טוב, טוב לי על הלב טוב, טוב, טוב בחלון שם נערה בוא נראה בוא נראה מסרקת שערה בוא נראה בוא נראה עגלות פרחים ברחוב קח אחד קח אחד פה אדום ושם צהוב תן אחד תן אחד ילדים ברחוב רצים למה לא למה לא ציפורים על העצים למה לא למה לא האוויר מלא אביב זה נפלא זה נפלא חיפה, חיפה תל אביב זה נפלא זה נפלא וטוב טוב, טוב לי על הלב טוב, טוב, טוב אח איזה יום יפה שהשמש כבר זורחת ששרים כבר במקלחת שהשקדייה פורחת שאפשר למות מנחת שטוב טוב, טוב לי על הלב טוב, טוב, טוב אגסים ותפוחים רק היום רק היום מסרקים סבון שרוכים רק היום רק היום על העיר חולף מטוס יה בה יה, יה בה יה בוא לקיוסק ונשתה גזוז יה בה יה, יה בה יה בכיכר שוטר תנועה תן חיוך תן חיוך מסבך את התנועה תן חיוך תן חיוך זוג יונים על הפנס זה מתוק זה מתוק שתי ילדות קופצות בקלס זה מתוק זה מתוק וטוב טוב, טוב לי על הלב טוב, טוב, טוב אח איזה יום יפה אז תוריד שם את הכובע בוא נקפוץ קפיצות לגובה באוויר ניחוח בושם זה טוב זה טוב זה אסם וטוב, טוב, טוב לי על הלב פיגומים ובניינים טוב מאוד, טוב מאוד מטפסים לעננים טוב מאוד, טוב מאוד חוף הים כולו מלא זה נחמד, זה נחמד אבאל'ה ואמאל'ה זה נחמד, זה נחמד איש אחד צועק זגג בקבוקים, בקבוקים גברת כהן על הגג בקבוקים, בקבוקים לא לדרוך על הדשאים אז בוא נשב, בוא נשב הוי מה טוב ומה נעים בוא נשב, בוא נשב וטוב, טוב, טוב לי על הלב וטוב, טוב, טוב לי על הלב וטוב, טוב טוב לי על הלב

כרמליות

New member
בוקר טוב לכם

((( - _ - ))) אל תספרו לחברים שלכם על הצרות הגדולות שלכם תחייכו לחברים שלכם ותראו להם כמה גדולה ההרגשה הטובה שלכם. אל תחכו למחר זה יהיה אותו דבר תעשו משהו היום לא להישאר רק בחלום זה הזמן להיתעורר לראות עולם אחר יום מעולה לכולם עבודה נעימה ובהצלחה לילדיכם הקטנים והגדולים בוקר חדש רונה קינן מילים: רונה קינן לחן: רונה קינן רוב הלילה עובר בשתיקה אני לא חושבת שיש סיבה להעיר מתים אם לא נקשיב לתקתוק השעון אפשר יהיה למנוע אסון ולקום אל בוקר חדש כי מה אפשר לעשות מלבד לחכות לחכות שיגיע בוקר חדש מה אפשר לעשות מלבד לחכות בשקט בשקט לבוקר חדש כמה אפשר לפורר סוכר לגרש בכפית את הטעם המר לספר לעצמנו שקרים כי הרעש בחוץ הוא הרעש בפנים אני לא מצליחה להבין איך להבדיל בין שמות ופנים ומה אפשר לעשות מלבד לחכות... ועכשיו לישון באלכסון הפחד שכך ופינה קצת מקום לבדוק אפשרות של חיים אחרים ואם הייתי נשארת איתך אולי כל זה היה נחסך אבל מי יכול להגיד מה אפשר לעשות מלבד לחכות

למעלה