בוקר טוב

כרמליות

New member
בוקר טוב

אנו מחפשים דרכים "להרוג זמן" במקום להציע אותו בנדיבות לאחרים נתינה מעניקה משמעות וממלאה את חיינו באהבה. כולנו יודעים שזה נכון אם כך, מדוע כל כך קשה לנו לתת? מדוע רובנו ממשיכים להתמקד בקבלה? שיהיה לכם יום מעולה עבודה נעימה ותחשבו חיובי חייכו תהנו לכם מכל רגע נלמד לתת יניב בן משיח מילים: לא ידוע לחן: לא ידוע לו רק נלמד לתת אורות הלב פתאום יאירו לו רק נלמד לתת דמעות כאב פתאום ישירו לו רק נלמד לתת מילה חמה או יד אוהבת בנפש נתחזק ולא נדע עצבת תהיה רגוע תהיה בטוח אתה אף פעם לא לבד אז תחייך אל העולם גם בחושך גם בעצב גם לרגע אל תפחד כי אני איתך לעולם לו רק נלמד לתת לכל אדם ידיד ורע לו רק נלמד לתת החום בלב יהיה שופע לו רק נלמד לתת נדע שמחה שלא נגמרת אז לא נפנה את הגב לנשמה נסגרת תהיה רגוע תהיה בטוח אתה אף פעם לא לבד אז תחייך אל העולם גם בחושך גם בעצב גם לרגע אל תפחד כי אני איתך לעולם

bridges

New member
בוקר טוב כרמית

כשאת אומרת אנחנו, האם את מתכוונת 'אני', או שזוהי שאלה כללית. מנסיוני האימון עובד טוב יותר כשאנחנו מדברים על עצמנו ועל שאלות ספציפיות שאנחנו מתמודדים איתן. אז אשמח לשמוע, על מה היית רוצה לעבוד? למה את מתכוונת ב"להרוג זמן"? האם את חושבת שאת מוכנה לקבל ולא מוכנה לתת? מנסיוני קבלה ונתינה הולכים יחד, אז אולי תסתכלי שוב על הנכונות שלך לקבל? בהצלחה, רונן

כרמליות

New member
../images/Emo13.gif

אני לא התכוונתי לעצמי התכוונתי בכללי... אני עצמי כבר במקום אחר אני מאושרת אני עובדת לגביי עצמי אבל תודה בכל מקרה... אני תמיד נותנת מעצמי ואני מקבלת בתמורה

CIsaac

New member
בוקר נפלא

יש משהו עמוק בפשטות שבאמירה שלך. "מדוע כל כך קשה לנו לתת? מדוע רובנו ממשיכים להתמקד בקבלה?" כשנבחן כיצד מגדלים ילד, כיצד מניעים אותו (בחברה שלנו), כיצד החברה מניעה את הפרט לתרום לחברה ועוד כהנה וכהנה "בוני פרדיגמות" שאנו מייצרים וצורכים, די ברור מדוע רובנו ממוקדים ב"לקבל" במקום ב"לתת". ארצה להאיר את העובדה המעניינת ש"לקבל" יודעים בעיקר הממוקדים ב"לתת". אלה הממוקדים ב"לקבל" בדרך כלל רוצים, מבקשים או דורשים - אך כשמגיע רגע האמת, כשמגיע הרגע לקבל - לא כל כך יודעים איך אוכלים את זה. נחמד, זה השיר. איציק

coach miriam

New member
מה שאת כותבת זו שאלה גדולה מאוד

התשובה על זה כמו שאני רואה את זה לא יכולה להיות קצרה אבל מכיוון שהרבה אנשים שואלים את השאלה הזו קורה משהו טוב כי אנחנו מתחילים להיות מודעים לתהליכים האלה של נתינה, קבלה, לקיחה, צרכים. אז אולי מתוך השיח הבלתי פוסק בענין יצוצו הגדרות והתנהגויות חדשות

כרמליות

New member
נכון

בגלל זה אני מעלה כל בוקר את הנושאים האלה... בכל מיני אתרים וזה מתחיל לעורר אנשים ואני מקבלת הרבה תגובות... ואני לא מאמנת

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נתינה וקבלה

אני חושבת שמאמנים הם אנשים שקל להם יותר לתת, כי סוג העבודה מושך את מי שמסוגל לתת. באופן אישי אני מאמינה שנתינה וקבלה הם חלק מאותו דבר. אני מאמינה שצריך לתת היכן שמקבלים חזרה - במקום שנתינה לא מרוקנת אלא ממלאת. למשל, בפרוייקטים של אימון בהתנדבות שאני מובילה, אנו שמים דגש על היחס והקבלה של המאמן המתנדב, אשר מקבל המון מההתנדבות עצמה, אך מקבל גם סופרוויז'ן, וליווי צמוד. חלק מההסתכלות על הפרוייקט היא על מה יקבל כל אחד מהמעורבים - כיצד התורמים ירגישו מלאים יותר מאשר התחילו. וממקום מלא זה ימשיכו עוד ועוד לעשות ולתרום.

למעלה