בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב לכולם , הבוקר מגיע תמיד מוקדם מדי עבורי אתמול בלילה אחרי יום עמוס למדיי באתי לשוטט בפורום שלנו ראיתי את הכתיבה שהתנהלה בפורום במשך היום ובשקט של הלילה קראתי את התגוובות , ממש אהבתי את הכתיבה ואת ההקשבה ההדדית והתחושה של החברים שאיכפת להם וגם מברכת את הקורא שהתחיל לכתוב תמיד ידעתי שיש קוראים שלא כותבים תגובות איך כתבה פעם המנהלת של הבפורום השכן "מי שקורא ולא כותב, דומה לקורץ בחשיכה " אשמח שהקוראים אותנו בלבד, יבחרו גם להגיב על הכתיבה בפורום ומברכת את כולנו ביום טוב מלא באור ואהבה

שהברז מטפאף

אבי ז"ל לימד אותי לפתוח סתימות וגם להחליף מנורות ,לטייח וגם לצבוע קירות לבשל למדתי מאמא, ולאפות למדתי מסבתא, וגם לכבס בגדים גם ללא מכונה , בלי לצבוע אותם בתהליך השטיפה , יותר מזה למדתי לצבוע אותם בכוונה. אבל להחליף ברז , שם נפלתי בגדול ,לא מצליחה להזיז את הפרויקט יש ברז של חמת שהחבר לשעבר התקין במטבח , ברז עם מנוף . הברז במטבח מטפטף כבר יותר משנה,בזמן השבעה של אמי ב11/2006 , הבטיח אחי גומרים את שבעה, אקנה ברז ואחליף לך את הברז במטבח ייותר מאוחר שחליתי וקראתי לו לעזרה,הוא ניקה את הברז , שטף כילים ואמר לא צריך להחליף ברז , רואה הנה הברז עובד טוב , לא צריך להחליף . ועכשיו כל פתיחה של ברז זה מאמץ מלחמה עם המנוף שעובד קשה והאמת קשה מאד לידיים שלי שנחלשו בשנה שעברה . הברז ממשיך לטפטף , עד שמוצאים את הפינה שהמנוף סוגר את הברז טוב בפעם האחרונה שהוא שטף משהו במטבח , אמר תקני ברז אני אחליף , והבטחות יש לא רק ממנו , וברז במטבח זה משהו חיוני זה לא משהו שניתן להתחמק ממנו , יש כילים להדיח , לשטוף ירקות ופירות אז צוברת כילים ,ואז נגשת למאבק עם הברז הסורר במטבח , למדתי להיות סובלנית ,להתמודד עם כל התקלות והתחזוקה של הבית , כולם מבטיחים לעזור , אבל בפועל רק אנשי מקצוע מתחזקים את הבית שלי למדתי לקרוא לחשמלאי , לטכנאי מכונות כביסה , סתימות בבית פותחת לבד רק לאינסטלטור עוד לא למדתי לקרוא , אז מתמודדת עם הברז הנוטף אבל אין לנו כנרת אחרת , אז צריכה לחפש ברז חדש לכיור המטבח שלי את המתנדבים להתקין אותו אעמיד למבחן , מבטיחים או מקיימים . ונדמה לי שעדיף למצוא אינסטלטור אמין שיבא את הברז ויתקין אותו במטבח

כמה מוזר

לערדניקית היה הנדימן שתיקן לה הכל.....
http://www.masterplumbing.co.il/ קישור מקרי מגוגל. - לא יעלה לשאול מה עלות של הפרוייקט.

והשניה

מקבצת נדבות וסחטנית רגשית בלתי נלאית. ממש צמד חמד. הן הזיווג הנכון והטוב ביותר.

ש ר ה לה

New member
אביב ירקוני... למה ככה בלעג???

גם הבאת אינפורמציה מהסוג שהבאת היא סוג של עזרה לזולת.... זו לא בושה לבוא ולעזור.. ולא כל הנדימן בבית הוא גם הנדימן מוכשר בחדר השינה.....
. היית מאמין שויתרתי על הנדימן מוכשר עם קבלות, שתיקן אצלי בבית מכשירים בני 30 ומעלה והביאם למצב תפעולי כמו חדש... (מערכת סטריאו עם פטפון לשחזור התקליטים).... האיש הגיע במיוחד לביתי למטרת הכרות, אפילו שידע שאני חולה. השקיע המון זמן בתיקונים. סרב לישון במיטה שהצעתי למענו בצימר הנח,(בטרם הגיע הוא ביקש מקום לינה ללילה), ולא הסכים לקבל תשלום כספי על עבודתו. לדעתי היה בהחלט מגיע לו שכר. אבל מה לעשות שמדובר באיש שהאסטטיקה היא לא מילה הנמצאת בלקסיקון שלו, שכמו שפתחתי לו את דלתי, צחנת שום עזה מילאה את כל הבית, ואני כאמור חולה באמת. (לחץ דם 185/120)ממולאה בתרופות הרגעה ונגד יתר לחץ דם. (היום הכל מאוזן כבר)..... עדיף באמת לשלם לבעל מקצוע
. נסיכה זכרי דבר אחד: אינסטלטור בלי 'חריץ' הוא מזויף

קראתי ועדיין נשארתי המום../images/Emo12.gif

למה חשבת עלמתי שאני לועג ? אולי הייתי קצת ציני אבל לעג ? צר לי על בריאותך הלקוייה - אני לעולם לא אזמין שרברב/אינסטלטור ווטאבר זי קול דם סלפס עם חריץ...

שרהלה חמודה ../images/Emo6.gif אהבתי את ההמלצה שלך

אוח כמה שאת צודקת לא להאמין לאחרונה בעת ניקוי חצר פגעו בצינור המים של השכנה ומלמעלה הבטתי באינסטלטור של העיריה שטיפל בצינור השעון , כלומר בחיבור של השיבר ואכן ראיתי את החריץ שהוא התיישב לטפל בצינוק שעמוק באדמה ועכשיו בגללך צחקתי המון , הזכרת לי את האריץ העמוק שהוא גילה לעולם אולי זו הישיבה השפופה שגורמת למכנס לרדת ולחשוף את החריץ

ש ר ה לה

New member
כשאני מדברת על החריץ של האינסטלטור אני מכירה

את זה מגוף ראשון.
אקס בעלי, היה אינסטלטור. אבל בסופו של דבר הוא 'שם לי ברז' מסוג שונה לחלוטין.... אגב, מאז שנתן לי את הגט ביד, תחזוקת האינסטלציה אצלי בבית הרבה יותר טובה מאשר בשנים בהן היינו עדיין נשואים... הוא החליף לי במטבח שלוש פעמים סוללות. כולן סבלו מטפטוף בלתי פוסק. עד שהלכתי ל - ACE וקניתי שם ברז חדש ויפה הכולל אחריות לכמה שנים טובות... בפחות מ300 שקלים... עכשיו גם יש לי ברז יפה מנירוסטה ואין יותר נזילות.... הוא היה חביב ועשה לי את ההתקנה כחבר טוב וללא תשלום כל שהוא.... אני מצידי מטפלת בבתו הקטנה מהקשר הנוכחי שלו, ילדה בת שבע שאימצה אותי כסבתא שלה. לפחות יש לי נכדה בHOLD- עד שיגיעו בעזרת השם הביולוגים

אין כמו נכדות

"נכדות" מעניקות המון אהבה , אבל ההשקעה בהן זה הכייף שלי ועד היום יש אצל השכנים ילדים הבאים אלי לקבל פינוק

ben 911

New member
שרהלה, את כל כך חמודה. ../images/Emo9.gif

את לא רק ציירת טובה, את גם אמנית המילה..(הכוונה למילה הכתובה) בתוך כמה שורות הצלחת להעביר אלי את כל קורות חייך כולל החריץ של השרברב היחף. את גדולה מהחיים.

ברוך הבא , שמחה שהתחלת לכתוב

להתקין יש הרבה מתנדבים , אבל הם מבקשים תקני את הברז ואיך אדע שהברז שאקנה הוא במידות המתאימות להתקנה בדירה שלי ודבר נוסף הבניין ישן והצינורות מתפוררים והפחד שהחלפת הברז ההברגות בקיר יתפוררו לחילוטין זה קרה שהתקנו את הברז הנוכחי והינו צריכים לתמרן , תודות לאבי והנסיון שלו זה נגמר במעט הוצאות אבי ז"ל פתר המון בעיות אנסטלציה לשכנים לכן בעלי מקצוע לא הגיעו כל עוד אבי חי ואחי ירש את אצבעות הקסם של אבי , לכן חיכיתי הוא יסדר ולא קראתי לבעל מקצוע מדופלם אגב אני במקצועי טכנית, היו המון פעמים שאני פתחתי סתימות בצבא , השארתי המון גבריפ פעורי פה אבל כיום הידיים לא מספיק חזקות להפעיל את המפתח השוודי לבד , אחרת הברז מזמן היה מוחלף

למשפחה הורטואלית שלי

לאחרוה למדתי עד כמה שאני נסיכה עדינה בנשמתי , ולא האשה החזקה שמשפחה שהיתה לי והמשפחה מורחבת חושבת שאני . שעבור המשפחה עשיתי יש מאין ועשיתי כך שפגעתי בעצמי למען הרווחה שלהם כך שלמעשה בגדתי בעצמי , אבל עשיתי את זה באהבה שלי אותם אולי לכן אני נסיכה שכמו בסיפורי הנסיכות , כמה חייהם היו למען האחרים ופחות ופחות עבור עצמן בשנים האחרונות בניתי לי משפחה מחברים טובים שמצאתי באינטרנט גיליתי אנשים נפלאים התומכים בי מרחוק , בחיבוק ורטואלי במילה טובה ולפעמים גם עשו מאמץ והגיעו אלי ,לחבק ולחזק אותי , ועשו למעני המון מבלי שבקשתי ,עזרו לי למשוך הלאה עם חיוך כאילו נחמדים שתמיד נמצאים שם עבורי ואני מודה להם שהם חלק מחיי ולהם התודה והברכה , כי הם אילו שממתיקים את יומי במעט רסיסי אהבה

למעלה