בוקר טוב

בוקר טוב

א. מזל טוב מהמעבר של קומנה לפורום. ב. אני מעוניית להתחיל ללמוד תפירה החל מתקונים קלים תפירת חצאיות ופרטי לבוש . 1.איזה מכונה מומלצת? 2. האם קורס בסיסי ראשוני מסיפק ? תודה ויום טוב

lirola

New member
לגבי מכונות תפירה-יש לך את הקישורים

קשה להמליץ על מכונה ספציפית כי צריך לדעת מה הדרישות שלך. אני אישית מרוצה מהמכונה שלי אבל יש דברים שבהם היא מאכזבת... רגליות שאין לה והייתי רוצה שיהיו וכו' וכו'. לגבי קורס בסיסי, אני עשיתי קורס בשנקר, 16 מפגשים אחת לשבוע 4 שעות ולמדתי שם לתפור חצאית, חולצה מכנס, ג'אקט ושמלה. יש בנות שמתאימה להן יותר מסגרת פרטית, עניין מאוד אישי. בהצלחה.

lchen3

New member
ממליצה על "ברנינה"

דודה שלי תופרת וקנתה מכונת "ברנינה" חדשה לאחרונה, והיא מאוד מאוד מרוצה. הבנתי שזאת המכונה הכי טובה ובאמת אם רוצים משהו טוב צריך להשקיע. זה לטווח ארוך אפילו יש לה את ה"ברנינה" הישנה שלה מלפני 25 שנה שעדיין עובדת! היא פשוט רצתה התחדש ולהתפנק קצת היא קנתה אותה בירושלים בעיר, ברחוב אבן ישראל 3 גם מכונות ברנינה וגם סידקית יש שם. אני מאוד אוהבת את החנות הזאת

lchen3

New member
אה ועוד משהו

מי שקונה שם מכונה מקבל שיעורים אצל מורה, כמה שהוא צריך

ברנינה היא מכונה ביתית מעולה, אבל עולה

המון. המוןהמוןממון. תופרות מקצועיות מעדיפות בדרך כלל מכונות תעשייתיות. אם יש לך כסף - לכי על זה. אם לא - אפשר להסתפק גם באחרות, זולות בהרבה. איזה? הסתכלי במאמרים ובקישורים.

רות מלר

New member
עדי-שותפתי -מירושלים-מצאה וקנתה

ברנינה יד שניה, עדי מאוד מרוצה מהרכישה. בימים האלו עדי קצת בלחץ של העברת דירה, פני אליה במסר פרטי, ברגע שהיא תוכל היא תשמח לתת לך פרטים את יכולה גם לדפדף אחרוה - עדי העלתה הודעה בשבוע שעבר

למעלה