בוקר טוב

sarati

New member
בוקר טוב

קצת אחרי בוקר, אבל רק לא מזמן סיימתי לפזר את הילדים לקיטנה... אני שוב רוצה לפתוח בהתנצלות (לא יאמן כמה התנצלויות אני מפזרת פה... מזל שאתם לא מכירים אותי...) אני מצטערת שפתחתי את נושא הצבא לדיון, שהפך לויכוח... אני לא רוצה להמשיך בזה (ולא, לא התקפלתי, יש לי מה לומר, אבל ישנתי על זה הלילה והחלטתי שלא בא לי...) אז תמשיכו ללמוד, (כל מי שעדיין לא הפנים - אני הכי תומכת והכי מפרגנת בעולם) ותהיו הכי צדיקים שאפשר... ואם תסכימו, אני ישמח להשאר אתכם עוד קצת, ואני ישתדל לא לעורר אריות... ואריאל, אני אכן מתוסבכת, אבל זה כיף להיות מתוסבך, תנסה פעם... יום מקסים שיהיה לכם

little snoop

New member
אממ..

א. את יכולה להשאר פה כמה שבא לך, את רצויה פה מאוד! ב. אני גם בעד להפסיק את הדיון שהפך לויכוח, אני גם אמרתי שמלכתחילה עדיף שילמדו תורה, ורק מי שלא יכול ללמוד אז שישרת. אפחד לא פטור משרות בצבא, השאלה איזה צבא אתה בוחר, צה``ל או צבא ה`. צדיק באמונתו יחיה. יום טוב וחודש טוב!

19אריאל

New member
חחח

זה בסדר . אני לא יודע למה לקחת את זה קשה. אני מעדיף לקרוא לזה דיון ולא ויכוח. אני אישית נהנתי. כבר הרבה זמן לא בערה אש כזאת בפורום והתיסבוך שובר השיגרה הזה היה די נחמד לדעתי ;-) את מוזמנת להישאר עימנו, נשמח מאוד בנוכחותך. המשך יום נהדר!

אחת ברמה כמוך?

אני ישמח אם תישארי! כל אדם כמוך מוסיף הרבה לרמה הכללית.. וזה שדעותייך שונות, רק מוסיף! תחשבי מה היה קורה אם לכולם כאן הייתה בדיוק אותה דעה? חח.. המשך יומקסים!

למעלה