בוקר טוב

בוקר טוב

קשה היה לראות את ההתרחשות בירושלים, כאב על האובדן של אנשים והעיתמות של הקטנה , שחפשו לה קרובים שיאספו אותה מבית החולים הלב נקרע גם בשביל הנשארים, הקטנטונת שנשארה יתומה מאם ומפה שולחת ברכה והחלמה מהירה לפצועים הרבים ותנחומים למשפחות האבלות , אתמול יצאה דודתו ועשתה צהלולים על ה"שהיד" שלהם , אבל שהבינו שהםם יפגעו מהמעשה שלו ואז היום פתאום מתחילים בני המשפחה של המפגע , לשלוח עו"ד לתקשורת האומר : הוא היה באי שפיות זמנית כדי שלא יהרסו את בית המשפחה, כדי המדינה תמשיך לתמוך באלמנה ו2 הילדים, שהוא לא חשב עליהם שהשתולל

ben 911

New member
בוקר טוב נסיכה.../images/Emo47.gif

אני הולך לעבודה. אז מה כל כך טוב הבוקר?

בן , כשמברכים בוקר טוב

כשאדם מברך אותך לבוקר טוב זוהי אינה קביעה שהבוקר יהיה טוב אלא משאלה ותקווה ואיחול שהבוקר והיום יהיו טובים . אז למרות החדשות הקשות (רואה שקפצת 3 ימים אחורה ) אני מאחלת לך ולנו שהיום שלך ושלנו יהיה יום נעים ורגוע ומלא חוויות טובות .

בן...תחשוב על זה כמה אנשים היו פשוט

מתים לקום בבוקר ולצאת לעבודה, לפרנס, להיות באינטרקציה עם אנשים,,,,,חשיבה חיובית על הבוקר לא תזיק אח שלי...

אומרת טב , ומקווה שיהיה טוב

הבוקר שלי לא בדיוק היה טוב אבל תמיד מקווה לטוב ויפה היחום גיליתי שעליתי 7 קג נוספים חטפתי הלם , השאלה אם זה משקל נטו או מים אצטרך לעשות משהו בקשר לזה , כי זה מרוכז בבטן ומשפיע על הנשימה מאד קשה

למעלה