בוקר טוב

בוקר טוב

היום צפוי שרב אז לא לשכוח לשתות הרבה מים ושיהניה יום קל לכולנו , במיוחד לאילו העסוקים מאד היום לזכור שלפנינו סוף שבוע ומייד אחריו חג אז ים של כוחות שולחת למי שזקוק לזה

li 3 האחת

New member
בוקר טוב../images/Emo7.gif

ימים לא קלים בכלל הזיכרונות עולים ומציפים למרות שאני מנסה להבריח אותם לא מצליחה. הדמעות זולגות מעצמן אין לי שליטה על מה שמציף אותי. מתגעגעת אילו נורא הוא חסר לי מאוד.ואם כל חג שמתקרב הבדידות והעצב עולים.בכלל לא לבד אבל מרגישה בודדה. אוף....הזמן לא עושה טוב להפך. מצטערת על ההשתפכות הייתי חייבת להוציא. סוף שבוע מבורך...וחג שמח לכולם
~לי

לי.....חשוב "להשתפך ולהוציא " מה שמרגישים.

שבועות היה החג הראשון שנחגג בלעדיו .....אחרי חודשים של יסורי גוף ונפש של בעלי המנוח.מצד אחד היתה הקלה שנגאל מהיסורים ומאידך...כל הכאב הכרוך בהתמודדות שאחרי. חשק לקניות והחדווה בהכנת המטעמים לא היה לי[קניות לחג תמיד עשינו יחד].והנה מגיע בני הנשוי לדרבן אותי לנסוע איתו לקניות.זוכרת את הקושי להסתובב בסופר הקבוע כל פינה הזכירה......לא היה קל. מזדהה עם התחושות שהם חלק מתהליך הפרידה ועיכול האובדן. עברו 7 שנים.......עשיתי קניות בחשק רב ובחדווה גדולה.....הזמנתי 3 משפחות [אחיות של בעלי ז'ל ואחיינית שלו]. מאחלת לכולם חג שבועות שמח.

את פשוט לא מאמינה כמה אני מזדהה איתך

גם אצלי שבועות יהיה החג הראשון בלעדיו אחרי חודשים של יסורי גוף כאבים בלתי פוסקים מהמחלה הארורה הזו של בעלי ועכשיו הוא נח במשכבו בשלום ולנו נשאר הכאב והיסורים ובאמת הוקל גם לי שהנה הוא כבר לא יסבול ומצד שני באמת ההתמודדות והריקנות שנשארה בי והוא לא איתי בכל רגע נתון והוא לא מחכה לי בבית או לא בא מהעבודה פשוט לא להאמין מילה במילה כתבת את מה שאני פשוט מרגישה ממש תאומות בהרגשה ובמצב זה עדיין טרי אצלי שבועיים רק..... אבל ישר אחרי השבעה יומיים מנוחה מכל ההמולה וההלם מכמות האנשים הלכתי לעבודה המדהימה שלי עם הילדים בביה"ס הם התגעגעו ואני גם ועכשיו כל יום יש לי למה לקום בבוקר והחיים ממשיכים קניות תשלומים לרשויות בנקים וכו'.

yamkachol

New member
טוב מאוד, li 3 האחת, שאת מוציאה

מה שאת חייבת להוציא. זה בריא. תודה שאת משתפת אותנו. אני מציע לך לא לצפות שיהיה יותר קל. כשזה יקרה זה יקרה - זה לא בשליטתך. את צריכה לעבור תהליך - וכשתעברי אותו - תעברי אותו... את בתקופה מאוד קשה בהתמודדות עם האובדן - וכזה כואב נורא - זה נורא כואב... שיהיה לך סוף שבוע רגוע , עד כמה שאפשר, וחג שבועות שמח

זה נכון שהחגים וערב שישי יהיו לי הכי קשים

לי ולמשפחתי שני ילדיי עכשיו נחוג בקרוב את שבועות עם החברים וזה יהיה מה זה אחרת לא אותו דבר הוא היה מרכז החבר'ה פשוט כולם נעו סביבו הוא היה זה שקובע בחבר'ה פשוט קצין תרבות כזה וזה יחסר לנו מאוד אבל נתמודד עם זה גם צעד צעד זה רק מתחיל הכל כל כך טרי רק עברו שבועיים מיום שהוא נפטר אלוהים אני מרגישה אותו לידי כל הזמן .... אין מה לעשות החיים חזקים מאיתנו נשיקות וחיבוקים לכל הפורום אני די חדשה פה אבל כבר נכנסתי לעניינים!!!!שאלתי בעיקר שאלות בתור חדשה ..

מכירה אותך

עקבתי אלחריך בפורם ההוא, וראיתי איך יזמת ועשית את גם קצינת ביצוע לא קטנה יקירתי השחורדינית קחי את את תפקיד קצינת התרבות של החברה וככה תזרמו עם החיים הטובים , הרי את יודעת איך הוא חשב, הוא שהיה חצי ממך אני קוראת אותך וחלושבת כמה כוחות את מכילה בתוכך ויודעת שאת תגיעי רחוק כי את אשה פעילה ויוזמת

נכון הייתי בפורום ההוא ועכשיו אני כאן

מסתכלת ורואה את מה שאתם כותבים בפורום ואני מזדהה עם הרגשות אצלי זה מאוד טרי . אני אכן הייתי מאוד אופטימית במשך זמן המחלה לא נתתי לבית לשקוע בדכאונות שלו ובמחשבות שלו אבל לא תמיד זה עזר לי נכון ידעתי מה הוא חשב וגם הוא עליי עניין של עשרים שנה ביחד בנישואים ועוד שנתיים חברות לפני כן ..... יש לי כוחות ואני בתוך השיגרה חזרתי לעבודה ולעניינים השוטפים אבל זה קשה לעשות הכל לבד .... כרגע חזרתי מביקור אצלו בבית הקברות עם אחותו ובעלה שלושתינו בתוך הדממה הזו של המקום רק ציוץ הצפורים והרוח הנושבת שמזיזה את העצים ועדיין את מצבה אבל הבטחתי לו שאבקר אותו כל יום שישי ואדבר איתו מן "דייט" שכזה... בכינו המון ודיברנו על מה הוא היה אומר על זה ועל זה כי הוא טיפוס שהכל הוא ידע ורצה תמיד לדעת א ני אהיה חזקה למען הילדים שלי שיש להם עוד חיים לפניהם וגם לפניי עוד עבודה רבה בעולם הזה. שבת שלום לכולםםםם!!!!

../images/Emo24.gif שבת שלום

שתהיה לך שת של אגירת כוחות הנפש והגוף כאחת ושולחת לך ים של כוחות , אור ואהבה לעטוף אותך בימים הקרובים

yamkachol

New member
שלום אל דן,

טוב לשמוע את קולך... כל טוב וחג שמח. חגי

צהרים טובים לכם

ואכן כמו שלי כתבה החגים קשים ... יחד עם זאת לי תלמדי שעם הזמן המרחקים בין משבר אחד לשני גדל וכך גם משך התקופה .. מאחלת לכולנו חג שמח ....כבר בעיצומן של ההכנות ... טלי.

למעלה