בוקר טוב יום שמח לכולם.
י יפה באדום2 New member 25/5/08 #4 ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif בוקר טופ מצטרפת לאיחול ליום שמח...אהבתי
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif בוקר טופ מצטרפת לאיחול ליום שמח...אהבתי
ש ש חף New member 25/5/08 #8 צהריים טובים לא הלכתי לעבודה,ביקרתי בקופת חולים ואני די מעוכה בדרך מדדתי כמה שמלות,לא מצאתי כלום בנתיים ואין לי הרבה זמן אני הלכתי לנוח,בערב לימודים יום טוף אנשים!
צהריים טובים לא הלכתי לעבודה,ביקרתי בקופת חולים ואני די מעוכה בדרך מדדתי כמה שמלות,לא מצאתי כלום בנתיים ואין לי הרבה זמן אני הלכתי לנוח,בערב לימודים יום טוף אנשים!
ש ש חף New member 25/5/08 #10 ../images/Emo25.gif תודה בובה זאת רק שמלה לאירוסים,אני לא יודעת מה יהיה בחתונה....בלאגן
י יפה באדום2 New member 25/5/08 #11 ../images/Emo13.gif חיפשת אצל שלומי דדון?אני מאוהבת בשמלות שלו.כל שמלה מנצחת....
ש ש חף New member 25/5/08 #12 מדהים אני יודעת מה אני רוצה פחות או יותר עכשיו אני רק צריכה למצוא אותה (או במקרה הפחות טוב לתפור אותה) אך...איזה דברים יפים יש
מדהים אני יודעת מה אני רוצה פחות או יותר עכשיו אני רק צריכה למצוא אותה (או במקרה הפחות טוב לתפור אותה) אך...איזה דברים יפים יש
י יפה באדום2 New member 25/5/08 #13 כן זה מבלבל... אני מכורה לשמלות כלה.מסוגלת לחרוש על כל האתרים,ועדיין אין את שמלת חלומותיי.בסוף אעשה "מיקס"... שובל מפה,מחשוף משם...חיחי.
כן זה מבלבל... אני מכורה לשמלות כלה.מסוגלת לחרוש על כל האתרים,ועדיין אין את שמלת חלומותיי.בסוף אעשה "מיקס"... שובל מפה,מחשוף משם...חיחי.
ה הילי פילי New member 25/5/08 #16 ../images/Emo6.gif סליחה לא ידעתי אבל אני שמחה לדעת שאת כבר לא ממש רווקה