בוקר טוב

בוקר טוב

אין לכם מושג כמה חיכיתי שיעלה האור , שאוכל לארגן קצת חשמל לבית פיצוץ קטן ב2 בלילה וזהו אין חשמל בכל הבית ,פחדתי לצאת החוצה לבדוק בלוח החשמל שעלה האור יצאתי עם כף עץ לבדוק ממה קורה , פקק אחד קפץ לו אבל כל המפסקים לא קפצו כולל הפחת העניין סודר כי לוח החשמל שלי נעשה לפני 3 שנים ע"י חשמלאי מנוסה , שהוא ידיד נפש שלי כמה הייתי צריכה אביר בלילה שיטפל בתקלה אבל הנה הטכנולוגיה עוזרת לי להיות עצמאית אז ממליצה לכולם לטפל בלוח החשמל של הבית שלא יהיו הפתעות לא נעימות

ערב ל"ג בעומר

מזכירה לכם להכניס כביסים הביתה ,לסגור חלונות שלא יכנס עשן הביתה כוננות מדורות מתבקשת היום ואים כמו לעשות מדורות עם ילדים ,לראות ההתלהבות שלהם למראה האש הנוצרת מולם היום החליפו את המדורות בלעשות על האש , בשרים ושתיה ואני זוכרת את המדורות על גבעת החול שמאחורי הבית כיום יש שם גינה מרוצפת שתמיד מלאה באנשים ילדים ורעשים

נסיכוש..נזכרתי כשילדיי היו קטנים...

הייתי צריכה לשוטט עד שעות מאוחרות לוודא ש"הכל בסדר" עבורם הייתה זאת הזדמנות גם לבוא רק אחרי לילה לבן מפויחים ומסריחים ..אך גאים בעצמם שהצליחו להישאר ערים עד הבוקר ....אבל כעת הם גדלו ונשארו הזכרונות ...אני חגגתי אתמול עם פשושיי.....וכעת ......מחכה לאיש הטוב שנכנס לחיי,,,[שעובד קשה עד מאוחר] ועוד זמן קט אקלט לתוך זרועותיו, והוא יניף אותי לגובה [למרות משקלי] ואני אמחה שאני כבדה ודיי.[ריטואל של השבועיים האחרונים] ..ואז הוא יוריד רותי ויחבק אותי חיבוק חזק ...ויסניף את ריח גופי לתוכו...ואני אניח את ראשי על חזהו הרחב...ואחוש כמו אז..ילדה קטנה ומוגנת... לילה טוב...

ש ר ה לה

New member
בל'ג בעומר שלי חשתי הפעם כמו פיגרווווווווווו

נכון שכשיש פרוספריטי בלקוחות יש גם קצת יותר כסף בבנק, אבל זה לא שווה את כאביי בגב , הרגליים והשרירים של היום... כן. בל'ג בעומר למי שלאיודע, המספרות מפוצצות ולא ק בגלל החתונות... אני אמש עבדתי עד 22.00 מ8 בבוקר
הלילה אהיה במסיבת סיקסטיז משגעת...!!! לחילוץ עצמות

בוקר טוב שרושקה...בוקר מצויין "חמשושים"

כמה כבר התחתנו בקיבוץ שרושקה? או שהייתה חתונה המונית אצלכם?....בכל מקרה...שכן ירבו חתונות...מרענן לדעת שזוגות צעירים עדיין נישאים...כשאנחנו "סגרנו את הבסטה" משהו בסביבות גיל 30+ הם רק מתחתנים... שרושקה..אין..אין עליך...אשה כלבבי...לקינוח "מסיבת סיקטיז משגעת"...יפה לך אחותי...אני הערב הולכת לרקוד בקיבוץ בית קמה..שם יש דיי גיי מבחוץ..אבל אחלה מוסיקה... יוצאת לקניות לשבת.[ יש לי אורח מאוד מיוחד הפעם אם בני משפחתי המצומצמת] ..שיהא לכם אחלה יום....

בוקר אור

בוקר נהדר לך ערדניקית ושיהיה לך שבת נהדרת עשית לי את היום עם המילים היפות שלך ואת שרהלה החמודה שתוכלי קצת לנוח אחרי היום הארוך שעברת אתמול איזה כייף לראות אותך בצט לפעמים ואנחי צריכה היום להתחיל לארגן את השבת שלי ושוב נסיעה לעיר הפקוןקה להביא תשובה של בדיקה וגם לבשל לשבת יום ארוך מאד לפני

למעלה