בוקר טוב צוהל הרחוב... לאן לאן? לגן שיהיה בוקר טוב מלא באור ואהבה
מ מיצה נבים New member 13/5/08 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif היום הזה התחיל לי מוקדם מדי, גם בעבודה... אני פה כבר שעתיים...
י יוני יולי New member 13/5/08 #3 בוקר טו או או בבבבב../images/Emo166.gif עוד אפשר להגיד????? אל תהרגו אותי...אבל היום ישנתי עד 8.30 קמתי יקיצה טבעית , כמה זמן זה לא קרה לי. אז יש חיוכי ויש כוס (קפה)...האייקונים לא עובד...פתאום.. יום שלישי פעמיים/שלוש כי טוב.
בוקר טו או או בבבבב../images/Emo166.gif עוד אפשר להגיד????? אל תהרגו אותי...אבל היום ישנתי עד 8.30 קמתי יקיצה טבעית , כמה זמן זה לא קרה לי. אז יש חיוכי ויש כוס (קפה)...האייקונים לא עובד...פתאום.. יום שלישי פעמיים/שלוש כי טוב.
M Mika Rali New member 13/5/08 #6 וואחח בקושי התעוררתי היו לי חלומות על הילה301 והטיסה שלה.. שייאיאאא כבר מתגעגעת לאישה שלי...
T tintong New member 13/5/08 #4 בוקר טוב צוהל רועש לגן לאולם או לעבודה העיקר שיהיה מלא באור וים של אהבה XXX
M Mika Rali New member 13/5/08 #5 הלכתי לגן אולם לא מצאתי שם פרח שיתאר את יופי בוקר זה... אחחח שאני פואטית על הבוקר אולמי בונבון מיקה מדברת מי מתעסק? איפה מיקו?!
הלכתי לגן אולם לא מצאתי שם פרח שיתאר את יופי בוקר זה... אחחח שאני פואטית על הבוקר אולמי בונבון מיקה מדברת מי מתעסק? איפה מיקו?!
T tintong New member 13/5/08 #11 נראה לי שהחדרנית שלך סידרה לך היטב את המצעים חחח ישנת כנסיכה התעוררת כמלכה.... מה צריך יותר מזה . גן אולם פרח אולי יאכטה קבלי ים
נראה לי שהחדרנית שלך סידרה לך היטב את המצעים חחח ישנת כנסיכה התעוררת כמלכה.... מה צריך יותר מזה . גן אולם פרח אולי יאכטה קבלי ים
M Mika Rali New member 13/5/08 #13 החדרנית ../images/Emo6.gif התעלפתי מצחוק עכשיו מה שעלה לי בדמיון חחחחחחחחחחחחחחחחח האמת כן הלכתי לישון כנסיכה כי דאגו שארגיש ככה... התעוררתי מעוכה... אימאאאאאאאאא קומי ב 5.45!!!!! זה שיא חדש לטרוריסט הקטן שלי. גן אמרתי גן מה אתה לא מבין גן לא אולמי ג'יחרי יאכטה גם ככה תכננתי ליום הולדת... התחלתי לתכנן תכנונים
החדרנית ../images/Emo6.gif התעלפתי מצחוק עכשיו מה שעלה לי בדמיון חחחחחחחחחחחחחחחחח האמת כן הלכתי לישון כנסיכה כי דאגו שארגיש ככה... התעוררתי מעוכה... אימאאאאאאאאא קומי ב 5.45!!!!! זה שיא חדש לטרוריסט הקטן שלי. גן אמרתי גן מה אתה לא מבין גן לא אולמי ג'יחרי יאכטה גם ככה תכננתי ליום הולדת... התחלתי לתכנן תכנונים
מ מ י ק ו היחיד New member 13/5/08 #17 ../images/Emo150.gif מיקו כאן הייתי 5 ימים באנטליה בטן גב ומסאז' אולי היית איתי? תכיני שחור ולפי זה אדע
../images/Emo150.gif מיקו כאן הייתי 5 ימים באנטליה בטן גב ומסאז' אולי היית איתי? תכיני שחור ולפי זה אדע
ש שוב מתחילה מחדש New member 13/5/08 #7 יום נפלא../images/Emo13.gif היה לי אתמול אחה"צ נפלא שהמשיך בערב נפלא ונגמר בלילה נפלא. הבוקר שלי התחיל עם חיוך גדול, נשיקה והמון אופטימיות. שיהיה יום נפלא לכולם
יום נפלא../images/Emo13.gif היה לי אתמול אחה"צ נפלא שהמשיך בערב נפלא ונגמר בלילה נפלא. הבוקר שלי התחיל עם חיוך גדול, נשיקה והמון אופטימיות. שיהיה יום נפלא לכולם
י יוני יולי New member 13/5/08 #8 ../images/Emo140.gifנפלא כייף לקרוא אותך ככה, שימשיך ככה וידביק את כולנו.
Z zomery New member 13/5/08 #14 ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif בוקר-שוק ../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif
M Mika Rali New member 13/5/08 #16 יפה לך ה../images/Emo13.gif תמשיכי.... עוד קצת..... עוד קצת.... הופ הופ הנה זה כפרות שבת חכי בשבת