בוקר טוב

טל-יה

New member
בוקר אור ו...............

מישהו יודע לאן נעלם הנסחף??? נסחף מה קורה?? אייה אתה?? לא ראיתי תגובה אחת לא כאן ולא בכל הפורומים שאנחנו משתתפים
ואתמול לא הגבת ל -
אפילו חזרה תן סימן שהכל
אוקיי??

../images/Emo42.gif נוסטלגים מצחיקים שכמונו.....

על הבוקר עושים בדיקת מצאי... כמו בבית אבות לבדוק מי שרד את הלילה...... יאללה שיהיה לכולנו יום טוב,,,, אוףף נזקרתי אבל נזקרתי על ממש.. אתמול בערוץ 8 היתה תוכנית על סטריפרים גברים המפועים במועדוני נשים... הבחורים בנויים לתלפיות ועם ציוד מרשים של שרירים מכל הסוגים והזויות, הולכים עד הסוףףףףף... שום חוטיני ושום אמאייתתתת עוברים ערומים בקהל שכולו נשים והנשים ממששות ובודקות את הסחורה... מה אגיד לכם...... יותר טוב שלא אגיד... אם התכנית תשודר שוב בערוץ 8 שווה צפיה, התופעה מעניינת נשים מכל הגילים מהמעמד הבינוני ומטה משתוללות עד שלאידע... אחד מהסטריפרים הצעירים אומר שהנשואות הן הגרועות ביותר, יש להן יותר תעוזה... מענייו באמת למה.. למה מה????? תעשו חיים מי בים ומי בעבודה ומי עם מי ומה עם מה..

טל-יה

New member
חונה בוקר לך ../images/Emo24.gif

אומרים שגם שהוא לא נמצא או לא כותב אז הנוכחות של הנסחף חסרה... והנעלם לא כתב כבר כמה ימים בפורומים וחשבתי אולי צריך לבצע חיפוש במנועי החיפוש ברשת ...
ואותך כבר אמצע השבוע באיזשהו מקום בארצנו
קחי
וגם
וגם

טל-יה

New member
פנטוששששששש

האבידה נמצאה. במחלקת חבילות או אבידות
הנסחף נמצא והוא במצב רוח טוב והכל בסיידר הנה קיבלת דיווח..

שמחה לשמוע ותודה לך טליוש

ואתה נסחף, בפעם הבאה שאתה הולך לעשות לנו כאלה דפיקות לב מפחד תחשוב שוב הפעם זה עבר לך בשלום כי זו פעם ראשונה

redredole

New member
בוקר טוב

עכשו כבר לא ישנים........... ולחונה תסמני עוד אחד שקיים. שרדתי את הלילה הזה.

שקדי

New member
אפילו אני כבר ער...../images/Emo132.gif

אצלי הבעיה העיקרית בחום הזה זה לשרוד את היום לכן אימצתי לי את מנהגן של חיות מסוימות ואני מזדחל לי בשעות החמות למאורה מפעיל את המזגן והמחשב ועוסק בשרידות ויום טוב וקריר לכל הנוסטלגים............

למעלה