בוקר טוב

בוקר טוב

גם אני רוצה להתלונן ולספר לכם כמה קשה לי החג הזה הזכרונות והגעגועים לא מרפים ממני החג האחרון שחגגנו ביחד כי לאחר מכן הוא התאשפז עד שנפטר בני בכורי נולד בחג הזה אני תוהה איך אפשר להמשיך הכל כרגיל ניקיונות, קניות, וכד שלא הכל כרגיל

li 3 האחת

New member
בוקר טוב ניצן../images/Emo24.gif

אכן קשה ובלתי נתפס איך אפשר להמשיך כאילו כלום לא קרה.מבינה אותך וחשה את כאבך אבל מסתבר שהמציאות יותר חזקה וצריך להרים את הראש ולהמשיך ולו רק בשביל האוצרות שהם השאירו בהשגחתינו. זה קשה לא נסבל אבל מסתבר אפשרי.לאט לאט בהחלטה שממשכים האלה למרות הצער החותך נצטרך פשוט לצעוד לעבר המטרה של שיקום הבית והמשפחה.שולחת מפה
חזק שמקווה שיחזק גם אותי ואת כל מי שזקוק לו פה.. שיהיה יום קסום לכולם.. נ.ב: לא להאמין שאני מנסה לחזק מתוך הכאב העצום שלי רואים יש כנראה לדברים והחיזוקים שלכם השלכות.. אוהבת...לי~

בוקר טוב

ניצן רק מי שכואב מבין טוב יותר ומוצא את המילים לנחם את האחר שכואב שיהיה לכם יום קל יותר ככה זה החגים קשים יותר למתמודדים עם הקושי שבחיים וזה ממש לא פשוט להמשיך, אך חייבים להמשיך למען הנותרים אתכם כי הם נושאים אליכם עיניים ואתן הדוגמאות איך ומה לעשות בחיים

CHEN39

New member
מהנסיון שלי..

העשייה הפיזית, קניות נקיונות ועוד דברים שבשגרה , הדברים שאנו עושים מתוך הרגל, הם אלה שמזכירים לנו מי אנחנו או מי היינו לפני המבול. גם אם את מרגישה שאת מכריחה את עצמך בתחילה, או שהכל מלאכותי, לא נורא! זה יהפוך לטבעי עם הזמן. בעיני , הלב המרוסק והנפש החלשה והמבולבלת זקוקים לתזכורות הפיזיות שהגוף מסוגל בדרך פלא לעשות למרות כל מה שקרה. מקווה ויודעת שתתחזקי.

הדרך הטובה להתמודדות היא עשיה

הכל אומנם שונה עבורינו , אבל העולם לא עצר מלכת , ובנך הקטן זקוק לך ואת חיבת לדאוג לעצמך , ולהמשיך לחיות ,והכי טוב שאת יכולה ...

תודה רבה

תודה רבה על הייחס הנפלא,ועל העצות הנפלאות אשמח לנסות להיכנס לצ'ט ביום ראשון אך על פי הנסיון הקודם שלי נראה לי שצטרך את העזרה של אחת ממכם לילה טוב לכם

למעלה