בוקר טוב

בוקר טוב

אז ככה גם אני קצת נעלמתי אז האביב הגיע ואם כל האהבות האכזבות הניתוחים השאיבות ההריונות וזוללי אנרגיה למינהם....אני זכיתי לשפעת..... נוספת...... נדבקתי מבובוני ועכשיו זה הגיע עד לעצמות....שרירים שיניים ומפרקים....וזה כואב..... אבל למה גם חולשה..... אז כמו שאתן רואות לקרוא אני קוראת לענות בקושי אבל אני כאן......הפכתי למתעטשת סידרתית.... זואלי יקרתי אוהבת אותך ומחזיקה אצבעות להחלמה ובריאות....תמסרי את אהבתי. לשולחות המסרים מתנצלת שלא עונה אני כאן

galim29

New member
שוב פעם עושה בעיות?../images/Emo6.gif

כרגיל את עושה ההיפך ממה שכולם. הגיע האביב אז את חולה. מה יש? קינאת בי על השפעת? היית מבקשת יפה הייתי מדביקה אותך...
תרגישי טוב ז'קוש. אוהבת אותך

טשומפי

New member
מנעלמת אחת לשניה

גם ני מחוטפי השפעת לעונה הזו. אנחנו עושים תחלופה בבית ולאחרונה בכל רגע נתון היו לפחות שניים חולים במקביל... מכירה את התחושה של הכאבים והחולשה שמגיעים עד לעצמות. תנוחי הרבה יקירתי, זו ללא ספק התרופה הטובה ביותר (וגם אם לא אין הרבה מה לעשות עם השפעת הזו). מצטרפת אליך באיחולי ההחלמה לאבא של זואילי. זואילי יקירתי, אני מצטערת שלא הייתי כאן כדי לתמוך ולהציע הושטת עזרה. אני מקווה שהמצב מתייצב ושאבא שלך ישוב לאיתנו ולמקסימום בריאות במהרה!!! טשומפי.

זואילי

New member
בונבונית את בעצמך ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב, אהובה ותתחזקי. מקווה שאוטוטו, עם האביב האמיתי... תגיע תקופה של שקט, יופי, והנאה. נשיקות

אוי

תהיי בריאה ותשמרי גם על עצמך וגם על הבונבון!!! וכמו שנעמי הציעה לקנות מהר שום ולפזר בבית.

אוי ז'קי ../images/Emo184.gif רפואה שלמה../images/Emo24.gif

לך ולבונבון (מקווה שעבר לו) ושלא תדביקו את האיש. תנסי לנוח כמה שאפשר לבריאות מהירה
ו.... ל-ב-ר-י-א-ו-ת-!-!-! (לאפצ'י שיצא לך תוך כדי קריאה
)

למעלה