זה MUST יותר מדיי זמן- זה נדוש. בהחלט
ש שרשירית New member 6/3/08 #32 באמת נהייתם דביקים מידי ../images/Emo190.gif תפסיקו כאן ועכשיו לפני שאני זורקת עליכם "הוגה בובה" על הראש. יש כאלה בדכאון שהחבר שלהם נמצא בצד השני של הגלובוס ואתם ככה משתרשרים עם עצמכם. תתביישו לכם
באמת נהייתם דביקים מידי ../images/Emo190.gif תפסיקו כאן ועכשיו לפני שאני זורקת עליכם "הוגה בובה" על הראש. יש כאלה בדכאון שהחבר שלהם נמצא בצד השני של הגלובוס ואתם ככה משתרשרים עם עצמכם. תתביישו לכם
ש שרשירית New member 6/3/08 #12 ../images/Emo11.gif ממש נחמדים אתם שניכם... משחקים על הבוקר בחושחש הבלש? קדימה פרטים! ואת לאן נעלמת לי בזמן האחרון? עבודה חדשה זה לא תירוץ
../images/Emo11.gif ממש נחמדים אתם שניכם... משחקים על הבוקר בחושחש הבלש? קדימה פרטים! ואת לאן נעלמת לי בזמן האחרון? עבודה חדשה זה לא תירוץ
ר רק שיר New member 6/3/08 #15 היי יפה../images/Emo25.gif בחיי שזה תירוץ! עובדת קשה על הארוע השנתי. חזרתי אתמול ב 8 וחצי בלילה הביתה! והיום כנ"ל. אך אני נהנת מאד והלילה....אם הוריי יהיו בביתתתתתתתתתתתת - אבוא איתכן.
היי יפה../images/Emo25.gif בחיי שזה תירוץ! עובדת קשה על הארוע השנתי. חזרתי אתמול ב 8 וחצי בלילה הביתה! והיום כנ"ל. אך אני נהנת מאד והלילה....אם הוריי יהיו בביתתתתתתתתתתתת - אבוא איתכן.
נ נעה שבדרך New member 6/3/08 #23 היה נדמה לי שאמרת "אם"......?כאילו - אוי לך אם את לא באה! מה זה? איך זה? נו באמת!!! תגעגעת כבר - נוווווווווווווווווווווווווווווווווווו
היה נדמה לי שאמרת "אם"......?כאילו - אוי לך אם את לא באה! מה זה? איך זה? נו באמת!!! תגעגעת כבר - נוווווווווווווווווווווווווווווווווווו
N navy123 New member 6/3/08 #18 ../images/Emo42.gif בוקר טובבב ממצב אנשושים.... מזמן לא קפצתי לבקר. מה שלום כולם
נ נעה שבדרך New member 6/3/08 #22 בוקר טוב! יאלה ישבנים! ציצי ציצי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מיצה נבים New member 6/3/08 #25 הענבים מתייצבים../images/Emo45.gif בדיוק היום הגיעו אלינו לעבודה אשכולות ענבים טעימייייייייייייייייייייייים
הענבים מתייצבים../images/Emo45.gif בדיוק היום הגיעו אלינו לעבודה אשכולות ענבים טעימייייייייייייייייייייייים
נ נעה שבדרך New member 6/3/08 #30 שיר בשבילכם-בא לי המצב רוח לזה עם השמש! זה קפץ לי לראש שיר שאני אוהבת מאוד.... ממש שיר ליום שמש יפה כמו היום... שיעשה לכם טוב כמו שעשה לי... זה התחיל להתנגן לי בראש אז רצתי למחשב.
שיר בשבילכם-בא לי המצב רוח לזה עם השמש! זה קפץ לי לראש שיר שאני אוהבת מאוד.... ממש שיר ליום שמש יפה כמו היום... שיעשה לכם טוב כמו שעשה לי... זה התחיל להתנגן לי בראש אז רצתי למחשב.