בוקר טוב

שרוןטא

New member
בוקר טוב

בוקר נפלא לכולנו, מי ייתן והבוקר הזה יביא איתו יום נהדר ושבוע שמח ומלא חיוכים באופן כללי, אני משתדלת להתעורר כל יום מחדש ולמצוא לפחות סיבה אחת לחייך ... בסוף כל יום הבן שלי ואני מספרים אחד לשני מה גרם לנו לחייך - וזה עוזר, תאמינו לי. הסיבה יכולה להיות סתם בדיחה שמישהו סיפר, פריט חדש שקניתי, הצלחה בלימודים או בעבודה וכדו'. אז - תחפשו כל יום משהו אחד ותגלו שבמרוצת הימים יבואו אליכם חיוכים רבים !!! שרון

../images/Emo24.gifבוקר טוב חברים

נתחיל את השבוע החדש בנקיון המסך ...כבר בקושי אתם רואים ... שרון,אני נוהגת כל לילה בטרם נעצמות העיניים להודות לפחות על שלושה דברים טובים שקרו לי .. ובכל בוקר להודות על יום נפלא שממתין לי ... מודה על הכל... על סוף שבוע נפלא........ על חברים נפלאים, חברות נהדרות, אמא ואחות נפלאות... ילדים שהם משוש חיי... שאדע תמיד ואזכור שלא הכל מובן מאליו... ויחד עם זאת , מלאה בחששות מהלוחמה .. יודעת שזה לא הפתרון , אבל גאה במקבלי החלטות , רק שלא ישתפנו לנו .. ושלא יהיו נפגעים ... שבוע של תכנונים חדשים והתחלות והמשכים מתמשכים... והתוכניות יצאו לדרך בצורה בונה ונעימה עם משוב טוב ונעים... מאחלת החלמה מהירה לפצועים , משתתפת באבל המשפחות , אוהבת ושוב מודה ומתפללת לשלום ואחווה ..

למעלה