בוקר טוב

בוקר טוב

הים אני אומרת בוקר טוב לפני שבוע היה לי שבוע נוראי לפני כחודשיים עברתי ניתוח לפני שבוע וחצי גילו שהאנדו' חזר שוב על השחלות בנוסף שחלה שמאלית שדבוקה לרחם לאחר התחזית הגרועה שנתנו לי רופאי IVF בתל השומר ו - 3 ימים של כאבים חזקים והרבה בכי מה יהיה בעתיד הלכתי לפרופ' שולמן שבדק אותי די ביסודיות , ונתן לי עדיין תקווה כרגע אני הרבה על משככי כאבים בשבוע הברא הבא מתחילה עם דיכוי וממשיכה לטיפול מקווה להצליח המשך יום נעים לכן רווש

ליאל ד

New member
הוי...../images/Emo201.gif

פשוט נורא... גם אצלי האנדו' חזר לשחלות אחרי חודשיים.. מקווה שלקראת הערב את מרגישה יותר טוב.. מאחלת לך הצלחה בטיפול!!! שבת שלום - וללא כאבים!!

זואילי

New member
רווש, קבלי ../images/Emo201.gif

המון המון הצלחה בטיפול, את בידיים מצויינות. תרגישי טוב

תודה בנות...

האם אתן מכירות בנות בפורום אשר עברו טיפולים אצל שולמן אחרי ניתוח או שעדיין היו עם אנדו ונכנסו להריון אשמח לשמוע תגובות על כך זה נורא מעודד לשמוע .

היי מתוקה

שמחה שהלכת לשולמן....מקווה שהכאבים פחתו...ומאחלת לך בהצלחה בטיפול. אני בטוחה שיש כאן בנות מטופלות של שולמן... אני הפנתי חברה אנדואית שלי לשולמן ובהמלצתו היא עברה ניתוח....ואחרי הרתה והיום יש לה תאומים מדהימים.... מאחלת לך המון הצלחה ושולמן הוא בחירה טובה.....תשארי אצלו. נשיקות

זקוש תמיד את יודעת להגיד את הדברים הנכונים

כאבים לא כל כך פחתו כרגע לוקחת מדי פעם משככי כאבים שולמן נורא עודד אותי שהוא אמר שיש סיכויים מאד טובים ושהפרופיל ההורמנלי לא כל כך נוראי ומתאים לאנדואית וטוב שעברתי את הניתוח כמובן שהוריד לי את המינון של ההורומנים בטיפול לא כמו בתה"ש השומר ושינה את כל הפרוטוקול . מקווה לטוב בהמשך.... בכל אופן המון תודה לך על הייעוץ

אני לא ממליצה לך לדבוק בתחזיות של הרופאים

הם אינם נביאים ואני לא אוהבת שהם מתיימרים להיות כאלו. מילה אחת שלהן יכולה "להפיל" אותך להרבה זמן,הם הרבה פעמים אינם מודעים לכוח המילים שלהם, מה גם שבהרבה מקרים התחזיות שלהם אינן נכונות. תרגישי טוב

למעלה