בוקר טוב שיהיה יום נעים.
ד דסדס New member 20/2/08 #4 אוף איזה באסה קיבלתי בסטטיסטיקה ציון בסדר שלא מחייב מועד ב, אבל זה ציון מבאס ולא מספיק טוב.
ד דסדס New member 20/2/08 #6 כניראה לא הייתי ברורה אין לי בעיה של לעבור, הבעיה היא לשמור על ממוצע גבוה...
ד דסדס New member 20/2/08 #8 ניראה אני צריכה לבדוק תאריכים, ותלוי מה יהיו הציונים בקורסים אחרים. עצוב שלפעמים אני יעדיף לקבל70 ולא בין 80 ל88 כי זה יחסוך לי התלבטות...
ניראה אני צריכה לבדוק תאריכים, ותלוי מה יהיו הציונים בקורסים אחרים. עצוב שלפעמים אני יעדיף לקבל70 ולא בין 80 ל88 כי זה יחסוך לי התלבטות...
ד דסדס New member 20/2/08 #10 שקר כל שהוא.... יסודות הסטטיסטיקה.... אני לומדת ביולוגיה אז אני משערת שזה לא של מדעי החברה. אבל זה לא שהחומר היה לי קשה, זה סתם שהמבחן איכסה ואמריקאי וקל לפול על שטויות. האמת יש סיכוי טוב שאני אפילו לא אטרח לעשות מועד ב', הכל תלוי כמה אני אקבל בקורסים האחרים שלי.
שקר כל שהוא.... יסודות הסטטיסטיקה.... אני לומדת ביולוגיה אז אני משערת שזה לא של מדעי החברה. אבל זה לא שהחומר היה לי קשה, זה סתם שהמבחן איכסה ואמריקאי וקל לפול על שטויות. האמת יש סיכוי טוב שאני אפילו לא אטרח לעשות מועד ב', הכל תלוי כמה אני אקבל בקורסים האחרים שלי.
ש ש חף New member 20/2/08 #12 חברים אני מבקשת להפסיק להזכיר את המילה "סטטיסטיקה" בפורום זה עושה לי רע.
ד דסדס New member 20/2/08 #13 כלכלה יותר טוב? זה המבחן הקרוב שלי <שוב, לא ברור מה הקשר של זה לביולוגיה> אחריו נגמרת לי תקופת המבחנים הנוכחית ויש סיכוי לירידה במספר הקיטורים...
כלכלה יותר טוב? זה המבחן הקרוב שלי <שוב, לא ברור מה הקשר של זה לביולוגיה> אחריו נגמרת לי תקופת המבחנים הנוכחית ויש סיכוי לירידה במספר הקיטורים...
י יפה באדום2 New member 20/2/08 #14 שחף... בגלל הפחד לא לקחתי סטטיסטיקה הסמסטר.זה כזה נורא? רובם מתלוננים בלי הפסקה...
ש ש חף New member 20/2/08 #16 אומרים שכן אני יודעת שהחברים שלי סבלו מכל רגע,בעיקר מי שלומד בפתוחה. אני אקח אותו בסמסטר חורף (בקיץ אניאעשה את הקורס הכנה) ועד אז לא רוצה לשמוע על זה
אומרים שכן אני יודעת שהחברים שלי סבלו מכל רגע,בעיקר מי שלומד בפתוחה. אני אקח אותו בסמסטר חורף (בקיץ אניאעשה את הקורס הכנה) ועד אז לא רוצה לשמוע על זה
י יפה באדום2 New member 20/2/08 #19 ../images/Emo5.gif יש קורס הכנה? אימאל'ה!נשמע לא טוב. גם אני אקח אותו בחורף...אין לי ברירה,אני רוצה לגמור עם זה.
../images/Emo5.gif יש קורס הכנה? אימאל'ה!נשמע לא טוב. גם אני אקח אותו בחורף...אין לי ברירה,אני רוצה לגמור עם זה.
ש ש חף New member 20/2/08 #20 כן יש קורס הכנה שרק מההיסטריה אני אקח אותו בקיץ מה שנקרא "הכן את עצמך לחורף" נעשה אותו ביחד. את גם עושה א' של מדעי החברה?
כן יש קורס הכנה שרק מההיסטריה אני אקח אותו בקיץ מה שנקרא "הכן את עצמך לחורף" נעשה אותו ביחד. את גם עושה א' של מדעי החברה?
י יפה באדום2 New member 20/2/08 #21 .... מדעי החברה עם דגש על חינוך. אז יאללה...בקיץ נקטר על סטטיסטיקה.