בוקר טוב!

חולאהבה

New member
בוקר טוב!

אז ככה... שאלתי הקצרה והפשוטה... מדוע לבחורים מסוימים אלוהים נתן ניסיון יותר קשה מאחרים שגודלים על שטיח ויודעים רק מהזה תורה וכ`ו והם צריכים להתמודד אם כול מיני תעוות מהעולם הזה... למה? למה לעזעזל יש כאלה שסובלים יותר הרי שנינו נולדנו להורים חרדיים על שנינו היו ציפיות ולשנינו היה בהתחלה שאיפות... (השאלה כמובן לא נשאלת על בחורים שלא גדלו בצורה נכונה בחינוך אלא חברה שמשלנו) קיצור... המשך יומקסים!

אני מאמין שגם הבחורים שמתמודדים

שציינת מקבלים כוחות בהתאם... אני לא יודע איך הייתי נראה אילו לא קיבלתי את מה שקיבלתי... לא יודע אם הייתי שורד כמו שהם שורדים במלחמה התמידית...

חולאהבה

New member
אני רואה שאתה פה עדין... אשכרה בית

שום כוחות יותר בגלל שהם מתמודדים אתה רואה היום פול בחורים שלא צולחים את המהמורות אז למה לעזעזל דוקא הם? מי החליט? אלוהים... למה?

לכל...

אחד יש את הניסיונות שלו, וכל אחד קיבל כוחות בשביל להתמודד איתם. אפחד לא יוכל להסביר לך למה לאחד יש נסיון כזה ולשני יש נסיון אחר כי.,.. על הנסיונות אחראי רק אלוקים! החכמה היא לא להסתכל על הדשא של השני כי בד``כ הוא רק נראה ירוק והוא לא באמת כזה, אלא לדעת מה הנסיון שא.ת.ה קיבלת ולהתמודד איתו. ב.ה.צ.ל.ח.ה,!

למה? כי זה מה שטוב בשבילם

היום, קשה לנו להבין למה. אבל לפני שירדנו לעולם הראו לנו בדיוק מה נקבל ומה יהיה, ואנחנו, שידענו שזה הטוב ביותר בעבורנו, הסכמנו. נכון, עכשיו קשה לנו ולא תמיד נעים ונוח, אבל צריך לזכור שזה טוב לנו, ושאנחנו בעצמנו הסכמנו לזה. אני לא יודעת לתת לך מקור מדויק לדברים, אבל אם תתעקש אני אחפש.

חולאהבה

New member
אז ענית לי...

על כול הבחורים שעשו שטויות וברך ה` חזרו לתלם... כמו שאנו רואים... אז בסוף אחרי שהם מתחזקים אז הכול לטובה! אבל מה אם כול אלו שמסתובבים ברחוב או כול דבר שקשור בזה... מדוע התאוות, הנסיונות שלהם יותר גדולות מבחורים אחרים ו... כן... אם תוכלי... מקורות יעזרו לי כי אני עושה תחקיר...

עניתי לך גם על אלו וגם על אלו

העיקרון הכללי שמה שיש לאדם בעולם זה מה שהוא צריך בשביל להשלים את עצמו. עם זאת, כמובן שהדבר תלוי באדם עצמו - אם הוא בוחר לעשות את המוטל עליו אם לאו. אני אנסה לחפש לך את המקור, בלנ"ד

מה נשמע חולאהבה....

אהבתי גם את התשובה של בחורה טובה היא ענתה קצר ולעניין. אבל אם אתה שואל ברצינות אני יסביר לך קצת יותר...

אין מה להסביר יותר

את אמרת דברים חכמים ונכונים.. אבל בתמצות ובקצרה... אבל אני יכול לפרט יותר ולפתוח אתו קלפים.

שאלה צודקת מאוד

חשבתי על זה פעם והבנתי שה עזר לי והפיל אותי בשביל שאני בעזרתו יחזור בצורה הנכונה יותר כי יש כאלו שיש להם גישה לא נכונה לדת כמוני למשל והם ישברו אם לא היום אז יותר מאוחר לכן ה עזר לי והוציא אותי מהדת בשביל לחזור בצורה הנכונה ונכון שלצערינו יש שלא מצליחים לחזור אבל מי שמצליח הוא במובנים מסוימים חזק יותר שיהיה לך יום נעים ושכולם ימצאו את הדרך הנכונה אמן

למעלה