בוקר טוב

בוקר טוב

ושוב סוף שבוע ... ושוב בישול לשבת .. מחר הילדים מתכננים טיול לגולן .. לראות שלג ..מתלבטת עם להצטרף .. מקווה לשבת עם שמש נעימה .. יום נעים חברים

yamkachol

New member
טלי, אינך עושה זאת כל יום (הלא כן)?

חפשי את חצי הכוס המלאה במפגש שכזה. תבלי לך.

היי ים

לא התאים לי לסוע וגם הילדדודס החליטו שלא כדאי לנסוע.. אז בילנו יחדיו בביתי ...תודה לך

ליגה76

New member
בוקר אור ../images/Emo24.gif

כן, עוד סופ"ש הגיע. הייתי אמורה ליסוע לסופ"ש לנוח. אבל הבן שלי היה במיון לפני יומיים ועדיין לא מרגיש טוב. אז נשארים לנו פה לבד. והאמת? אני אוהבת גם שבתות לבד, יש לי זמן איכות עם הילדים בלי לחץ של בישולים, שיעורי בית, בי"ס, עבודה... תסעי איתם ותהני מהשלג, תהני להיות איתם ולטייל איתם שבת שלום

שבת שלום

אני במו ידיי ירדתי לחנות המעדנים וקניתי פיתות וקצת סלטים כי החסה נמלפפונים התקלקלו המקפיא יש שני מנות של מרק ירקות עם עוף אחת לערב שניה למחר שהכנתי מרק השבוע שמתי בצד שני מנות לשבת

li 3 האחת

New member
שבת שלום..

שבת שלישית בלעדיו וזה קשה..במיוחד שמחר אמור להיות יום הולדתו בתאריך הלועזי 2/2/63 היה עצוב מאוד מהבוקר הדמעות זולגות בלי שנרצה. מזל שההורים שלי פה איתי בשבת קצת נחמה.. מצטערת שאני קודרת לא מצליחה להשתחרר מהכאב מהרב. שבת שלום לכולכם...

שבת שלום

קחי את הזמן שלך , את לא אמורה לעשות הכל מהר , כל אחת לוקח לה הזמו לעבד את האבל הפרטי ונהדר שההורים שלך קשובים אליך ונמצאים אתך וזה רק יעשה לך טוב

../images/Emo24.gifלי יקרה

תני לעצמך זמן להתאבל לבכות , אומנם הזמן אינו מרפא ,אבל לומדים לחיות לצד האובדן , בקצב שלך וביכולת שלך ,במשך הזמן תבני שגרת חיים חדשה ... תחזרי לחלום לתכנן תוכניות ,ולבנות את משפחתך , תודי על שאת מוקפת במשפחה חמה ואוהבת .. וממלאכי השמים השומרים עלינו נשאב כוחות לקום ליום חדש .. שבת שלום

למעלה