בוקר טוב..

tintong

New member
בוקר טוב..

לכולםםםםםםםם.........סופ"ש..........הגיע.........אני חיכיתי לזה........הולך .....לנוח...לי...להשלים שעות שינה...ולהיתכרבל בשמיכה.....מהקור הזה.. רגע לפני מי בא לים ?

שונרא29

New member
אני

באה לים. לראות את הים סוער זו חוויה לגמרי אחרת מלראות אותו כשהוא רגוע. ולדעתי שווה לבקר בים דווקא בימים הסוערים. לשבת בנמל תל אביב ממש מעל הים כשהוא כועס זה מדהים! שיהיה לך סופ"ש חם (בפנים ובחוץ) שונרא

Bubble Girl 27

New member
את חתולה כלבבי

בוקר אור אנשימים... השמש יצאה והיא מככבת אצלי במשרד.. ייייפיייייי
תגידו לי שהלילה הסערה תעבור ויהיה מזג אוויר נוח... {בועה שצריכה הלילה לדפוק הופעה בשמלה}

מיתי

New member
מזכיר לי...

בדיוק אתמול, לפני שנה, ב-30.1.07, יצאתי מהרבנות ונסעתי למלון הילטון בת"א. היה יום סוער, ישבתי מול הים עם כוס יין ואח"כ מסג' - היה מדהים. שיהיה לכולם סופ"ש מקסים וחמים.

tintong

New member
אני..

זוכר טוב אך זה לשבת ....בבר,מסעדה בנמל ....בחורף בלילה ...ככה שהים סוער ואורות הבר ...מאירים את הגלים.. והכל נראה יפה דרך החלונות השקופים... וואלה בא לי.... אולי אני יעשה את זה הלילה...
מאחל גם לך סופ"ש חמים .......ומדליק. טינגי.

שונרא29

New member
טינגי, לך על זה

הייתי מבקרת בים בעצמי אבל אני לכודה בכרמיאל, עיר בלי ים, ואני שונרא אחת בלי אוטו
איך זה שיש בעולם הזה ערים בלי ים? ואיך זה שאנשים גרים במקומות בלי ים? לא הבנתי כמה ים זה הכרחי עד שלא גרתי בתל אביב ותמיד הקפדתי לגור במרחק של מקסימום 15 דק' הליכה אין, אין כמו הים שונרא

tintong

New member
שונרא אם היית..

מכירה אותי טוב.......היית יודעת שאני יכול להביא את הים עד אליך .......כרמיאל..קטן עלי..
אן, אן כמו לעשות אנשים מאושרים.

שונרא29

New member
"...לא הבאת לי פנינים ולא יהלומים

אבל שימחת את ליבי" (מלך קרוקודיל לבנו השביעי - רחוב סומסום) שונרא

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

המון תודה על ה
ים מאתמול, בערב, כשנגמר היום, קראתי הכל והתרגשתי
הבדיקה עברה בסדר, כואבת אבל נסבלת, התוצאות כמו שהנחתי לא ממש חד משמעיות. מחכים לבדיקה היותר חד משמעית אי שם בסוף מרץ...
והביקור? עבר בסדר גמור, עד כמה שאפשר. נרשם שיפור בפרידה בעזרת שוחד מ"כפר השעשועים". הבוקר הילד קם, התלבשנו, יצאנו לסלוןומיד קלט סוף של שקית במבה שאבא הביא לו אתמול ושהושארה על הספה.
: "אַ-מַה? א-בָּא! בָּ-בָּה!!" ועט על השקית
. ממש פרסומת מהלכת...
לחמידות...
והנה תמונה מחוץ לעבודה שלי. איסה כיף

Bubble Girl 27

New member
פינאטס

כשהוא הבן של בוטן לא יאכל חטיף בוטנים?!
מתוקית אני מאוד מקווה שהבדיקה המשמעותית יותר תצא תקינה
אהבתי את התמונה עם הלבן בחוץ נראה כייפי...

שחR

New member
בוקר טוב לכולם ולמדינת ברזיל, שם מתחיל הקרנבל

למעלה