בוקר טוב

שרשירית

New member
מצטערת להיות בוטה אבל מישהו צריך לעשות את זה

את כנראה מצפה ליותר (אולי) והוא מצפה שתעמדי לרשותו מתי שנוח לו, מתי שבא לו, מתי שמסתדר לו עם החברים והבילויים, מתי שמתאים לו לנהוג חצי שעה. לא צריך הרבה כדי להבין שהגברבר מעוניין ביזיזות נוחה ולא יותר מזה. לך הייתי מציעה שתי אופציות :
להסכים לפעם האחת בשבוע במידה ואת מעוניינת ביזיז נוח שמסיע ומחזיר (זיון קבוע פעם בשבוע) או
לזרוק אותו ולהמשיך הלאה (וברור שהוא ישכנע להמשיך את הקשר, ראי מה כתבתי בהתחלה... פשוט נוח לו!)

Bubble Girl 27

New member
המממ משום מה מבינה אותך...אבל

היי נעים מאוד... אני ועוד חבר מהפורום במצב דומה אמנם לא שלושה שבועות אלא שלושה חודשים אבל המרחק.. המרחק... אנחנו גרים במרחק של שעה נסיעה, אני אמנם ניידת אבל אני לבד עם הילד וזה לא פשוט באמצע השבוע... לכן הבן זוג (המהמם אם יורשה
) שלי מגיע אליי כמה פעמים בשבוע בימים שהוא לא עם הילד שלו... הוא עושה מרחק של שעה בכל פעם ומתמרן למרות שקשה גם לו ויש לו עניינים משלו...אני בטוחה שזה לא קל לו אבל הוא לא אומר מילה ומגיע כמו ענק... למה? כי אכפת לו והוא מבין אותי... מצידי אני עושה הכל כדי שיהיה לו נוח.. נכון שמפחיד להכיר לילדים בנאדם חדש וכו'.. אבל אפשר לשמור על אופציה שהוא יגיע אחרי שהם ישנים ובמקרה הכי גרוע שיתעורר הרבה לפני שהם קמים ויצא בשקט. כמו שאמרו לך נכון שזה קשה לך לתמרן עבודה וילדים כשאת לבד והאבא של הילדים לא בתמונה אבל אני חושבת שאם יש אפשרות אז תנסי לחשוב על פתרון יצירתי, לצורך העיניין פעם בשבוע שההורים ישמרו על הילדים בלילה ותסעי אליו או אפילו תשני שם.. יש עוד המון דברים שאפשר לעשות הכל תלוי כמה את רוצה ומעוניינת... מה גם שחצי שעה זה לא כזה סיפור.. חצי שעה זה מרחק די נורמלי בהמון מערכות יחסים שאני מכירה... מה שלא יהיה בהצלחה
ושתדעי שלפעמים לקחת סיכון שווה הכל....

למעלה