בוקר טוב

ש חף

New member
בוקר טוב

אחרי מעט שעות שינה עפתי לבית חולים שיהיה לכם יום טוב,חברים אני בטח אחזור מאוחר.

בוקר טוב לכולם :)

שיהיה לכם יום טוב לדסדס שתשאירי מאחורייך את הליטר בירה,ותעשי מקום לעוד הרבה ליטרים שהסופ"ש מביא
לשחף שיעבור עלייך יומך הכי טוב שאפשר ובאשר לחודשים של החלמה? תתפלאי כמה מהר זה יכול לעבור(להחלים) אם אנשים אוהבים יהיו מסביב(לאימך)

דסדס

New member
../images/Emo13.gif בוקר אור

ליטר משום מה כבר הפך להיות כמעט נורמה... אני לא רואה סיבה לחכות לסופ"ש בשביל לשתות, מה גם שאין לי כ"כ את הצורך לשתות למוות. חוץ מזה, גם בסופ"ש אני אמורה ללמוד למבחנים, אז אני אצטרך להישאר בשפיות. השבוע יצאתי כמעט כל יום, זה הכי כיף. שחף, שאמא שלך תרגיש טוב כבר בקרוב... התאוששות כמה שיתר מהירה וקלה. ומלך, שגם אמא שלך תבריא מהר ושהניתוח יעבור בהצלחה.

צהריים טובים.

התעוררתי ממש מוקדם וקפאתי מקור.... היה מבחן זוועה כי המורה עשה קומבינה עם בר אילן שהם יכתבו לנו את המבחן והוא יתוב להם וקיבלנו מבחן שאפילו המורה לא האמין שנקבל...נשאר רק לקוות לפקטור! מה שלום כולם?

ש חף

New member
אתה קפאת מקור?

אני קמתי היום בשש! נראה לי ששנים לא קמתי בשעה כזאת וכמה שהיה לי קפוא!! הייתי חייבת להעיר את כולם,ישנו פה (ממש בחזרה לילדות
) ובלי אמא שלי אף אחד לא מתעורר. החלפתי את אחי שהיה ער כמעט כל הלילה. בצהריים חזרתי לעבוד כמה שעות לקחתי כמה דברים,הולכת לקניות שיהיה עם מה לבשל לסופ"ש ושוב לבית חולים.

ש חף

New member
תודה בובה

החלמה מהירה זה אומר שלושה חודשים,במצב הכי טוב. נקווה לטוב... אני יומיים בלי לישון אני מתפרקת עפתי למיטה,מחר עוד יום מטורף לגמרי. לילה טוב...

למעלה