מקווה שכולם בסדר עם המון מצב רוח אני .. מרגישה קווטץ´ קצת כי כואב לי בכל מיני מקומות ... הגב הבטן הלמעלה הלמטה המסביב אוףףףףףףףף איזה קוטרית והבטן שלי רוקדת שזו חויה חבל על הזמן ...
חוץ מזה שיש לי חיבור פלאפון למחשב הנישא .... אז אין בעיה אבל אני לא אורזת תיק ... לא מאמינה עדיין שצריך חוץ מזה שאני מעדיפה לעשות את זה ברגע האחרון... למה??? כזו אני
תיק, למי את מחכה? אי אפשר לדעת, שנכנסים לחודש התשיעי אפשר ללדת כל יום בלי שום קשר לתאריך המשוער, שתהיה שקטה ומוכנה, למרות שאני מאוד מקווה שתסחבי עד הסוף, רק לא מזל תאומים.
אני אמרתי לך עוד 10 דקות כבר עבר 3 שעות. שכחתי לומר לך שאני מה זה שמחה בשבילך חבל"ז את מאושרת גם אני. אבל עדיין את צריכה להשאיר מקום לספק לכל מה שאומרים לך, כי את בודקת וחוקרת ואז את רואה שזה לא מה שהם אמרו לך, אז נשמה לא לאמין יותר מדי לכל השטויות האלו. למרות שגם אצלי ההרגשה הזאת שכן תיהיו ביחד. אז תספרי לי את ההמשך.
סוף סוף ניכנסתי קצת אליכם אחרי עבודה רבה שהייתה לי פה. איזה מצחיק זה לראות את הבטן זזה, זה קצת מפחיד כאילו זה יוצא לך מהמקום. וריקי צודקת את צריכה להכין תיק שלא תתקעי בדקה ה90. ובקשר למזל תאומים אני לא רוצה שזה יהיה חודש הזה, תעשי כל מאמץ שזה יהיה בחודש הבא. יאלה נשמה תחזיקי מעמד אוהבת