בוקר טוב

jess ועוד

New member
בוקר טוב

מקווה שכולם בסדר עם המון מצב רוח אני .. מרגישה קווטץ´ קצת כי כואב לי בכל מיני מקומות ... הגב הבטן הלמעלה הלמטה המסביב אוףףףףףףףף איזה קוטרית והבטן שלי רוקדת שזו חויה חבל על הזמן ...

jess ועוד

New member
אהלן פושפושית

אני בחודש תשיעי עוד 4 ימים ... ומחכה לבת ... שצריכה להגיע עם החסידה ביולי (התחלה ...)

חחח אל תבני על זה...

היא יכולה להיות להיות ילדת יוני.... לא מחייב שתסחבי עד הסוף...

jess ועוד

New member
לא רוצה סוף יוני

אני רוצה שלא תהיה מזל תאומים לא אוהבת את המזל הזה.....

ליאור 30

New member
עזבו אותכם מתיקים העיקר.....

שתבוא בזמנה ובריאה ושלמה מה שיותר מהר שנוכל לחגוג לה כבר יום הולדת

@@

New member
הכנת את התיק???

אל תמהמהי, ותכיני את התיק, אי אפשר לדעת, את צריכה ללדת כל יום, וואוווו איך אני מתרגשת, ג´סוס מי יודיע לנו שילדת? תנוחי הרבה בלי פעילות מיותרת.

jess ועוד

New member
ניר מזתו´מרת ????

חוץ מזה שיש לי חיבור פלאפון למחשב הנישא .... אז אין בעיה אבל אני לא אורזת תיק ... לא מאמינה עדיין שצריך חוץ מזה שאני מעדיפה לעשות את זה ברגע האחרון... למה??? כזו אני

אין לך מה לארוז תיק....

אף אחת לא יולדת בשנייה..... ובקשר למזל תאומים... לא מבינה במזלות אבל העיקר שהכל יעבור בשלום ושכולם יצאו שלמים ובריאים כל השאר שולי.....

@@

New member
ג´סססססס לא מעניין אותי, את אורזת

תיק, למי את מחכה? אי אפשר לדעת, שנכנסים לחודש התשיעי אפשר ללדת כל יום בלי שום קשר לתאריך המשוער, שתהיה שקטה ומוכנה, למרות שאני מאוד מקווה שתסחבי עד הסוף, רק לא מזל תאומים.

mariana

New member
למה לא היתקשר אליי????

אני אמרתי לך עוד 10 דקות כבר עבר 3 שעות. שכחתי לומר לך שאני מה זה שמחה בשבילך חבל"ז את מאושרת גם אני. אבל עדיין את צריכה להשאיר מקום לספק לכל מה שאומרים לך, כי את בודקת וחוקרת ואז את רואה שזה לא מה שהם אמרו לך, אז נשמה לא לאמין יותר מדי לכל השטויות האלו. למרות שגם אצלי ההרגשה הזאת שכן תיהיו ביחד. אז תספרי לי את ההמשך.

mariana

New member
צהריים טובים לכם.

סוף סוף ניכנסתי קצת אליכם אחרי עבודה רבה שהייתה לי פה. איזה מצחיק זה לראות את הבטן זזה, זה קצת מפחיד כאילו זה יוצא לך מהמקום. וריקי צודקת את צריכה להכין תיק שלא תתקעי בדקה ה90. ובקשר למזל תאומים אני לא רוצה שזה יהיה חודש הזה, תעשי כל מאמץ שזה יהיה בחודש הבא. יאלה נשמה תחזיקי מעמד אוהבת

GALI02

New member
ג´סי תרגישי טוב

אוטוטו זה ניגמר ומתחיל שלב חדש ומדהים ואז תשכחי ברגע את כל הכאבים של לפני. טוב אני רק משערת שזה מה שיהיה. תעדכני אותי אם צדקתי,טוף?!
גילי

למעלה